2777
2789

همسر فوت شده

شوهر اموال داره ولی هیچی به نامش نیست بیمه ش کمه و قابل استفاده نیست 

شغلش آزاد بوده و حقوق نداره

همه ی پس اندازشو برداشتن

زن باردار هیییچ پس انداز و بیمه ای نداره

خانواده شوهر به شدددت نفهم و تعصبی که ارثیه پسرشونو جدا نمیکنن به زن و بچه ش بدن و شرط گذاشتن که براش خونه رهن کنن و مخارجشو خودشون بدن

وایسید ادامه شو بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم این بچه کیه

اون همسر کیه فوت شده😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچتو بگیر ارث شوهرتم بگیر.هرچی داره به بچه تو میرسه به خونواده ش چه ربطی داره

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏
باید با یه مادرشوهر پیر خودخواه که درمورد همه چی حتی زایمان تو کدوم بیمارستان زندگی کنه

مادرشوهرت بلاخره میمیره راحت میشی اگه پیره.

بخاطرش ازبچت نگذر

بیاواین پخش وپلا را تو جمعش کن😞                                     دوریت داره بدمیسوزونه توکمش کن😭🙏