2777
2789
عنوان

تجرد

711 بازدید | 29 پست

سلام.

من ۴۱ ساله و مجردم.

شرایط شغل تحصیلات ظاهر و خانوادمم اگه نخوام بگم خوبه ، معمولی رو به بالاست .اما با وجود علاقه به ازدواج و تمام تلاشلم و چند  اشنایی بی نتیجه ، هنوز مجردم.خیلی از نظر روحی تحت فشارم.

🍂
سی و چند سالگی یک زن را هرکسی نمیفهمد. سی و چند سالگی یک زن یعنی جمع دلفریبی و شیطنت ضرب در وقار و متانت. زن سی و چند ساله را توی یک مهمانی با لباس شب مشکی و موهایی که از پشت سر جمع کرده باید دید، لباس بلندی که گاه روی زمین کشیده میشود، خرامیدنش و گام های شمرده شمرده اش را. زن سی و چند ساله تازه اول پختگی ست، سرشار از هوشی زنانه و زیبایی دوچندان. شبیه نسیم خنکی که عصر یک روز تابستانی روی پوست عرق کرده صورت میوزد، شبیه صدای دل انگیز خوردن باران روی برگها، شبیه هرچه که تو را وارد یک خلسه شورانگیز میکند. زن سی و چند ساله مخدری ست که زندگی را سر حال می آورد. زن سی و چندساله یک نقاشی بی نقص است از مجموعه هر آنچه میشود در یک قاب جمع کرد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه الان یادتون افتاده ازدواج کنید؟

😐😐😐😐😐😐😐😐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

عزیزم اولا هنوز براتون شرایط ازدواج پیش میاد،دیدم که میگم،ثانیا به کار خیر مشغول بشید که کمتر فکرتون بره سمتش،مثل نگهداری از یک کودک بی سرپرست

همسرم:جان منی به مختصر❤
تازه الان یادتون افتاده ازدواج کنید؟

گفت تازه الان یادش افتاده یا گفت چند تا اشنایی بدون نتیجه داشته؟ فقط بعضیاتون میخوایین یه حرفی بزنین...

همسرم:جان منی به مختصر❤
🍂 سی و چند سالگی یک زن را هرکسی نمیفهمد. سی و چند سالگی یک زن یعنی جمع دلفریبی و شیطنت ضرب در وقار ...

اشتباه زدی

۴۱ سالشونه استارتر🙄

‏از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید! 

بعضیا فقط بلدن نمک رو زخم بپاشن.... 

ان‌شاءالله به حق این ماه عزیز هر چه سریعتر با کسی که ویژگی های مورد نظرتون رو داره ازدواج کنید آمین یا رب العالمین اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

حتما خیریتی داشته 

هیچ چیزخدا بی حکمت نیست

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
تازه الان یادتون افتاده ازدواج کنید؟ منظورم اینه الان تازه ساده میگیرید؟ خیلی باید پس سخت پسند بوده ...

هر نظری را نپخته و مزه مزه نکرده هر جا ندین بهتره ... 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

استارتر يكى از آشناهاى ما پارسال تو سن ٣٩ سالگى ازدواج كرد،اونم يه ازدواج خوباااااااا...سنش كم بود كلى خواستگار داشته ولى بعدا ازدواجش جور نميشد

ناراحت نشى ولى بايد زودتر اقدام ميكردى باز الان دير نشده

خودت يا مادرت چله بردارين يا يه نائب بگير برااات چله برداره شايد نفسشحق باشه

ميتونى يه دعانويس كه سيد باشه و دعاهاى قرانى  ميده پيدا كنى دعابگيرى 

تازه الان یادتون افتاده ازدواج کنید؟ منظورم اینه الان تازه ساده میگیرید؟ خیلی باید پس سخت پسند بوده ...

نه تازه یادم نیفتاده.تو متنم هم نوشتم ازدواج گریز نبودم.از همون سنی که اکثر دخترا جدی به فکر ازدواج افتادن من هم....اما دلم میخواست با معیارهایی که تو ذهنمه ایندمو شریک بشم.به لطف خدا با همچین کیسهایی هم مواجه شدم اما بی تجربگی خودم و خانواده ی مردسالار و غیر منطقیم ، من رو حسرت به دل گذاشتن.تمام این مدت خیلی تلاش کردم خودم رو حفظ کنم و سالم زندگی کنم .ظاهرم قویه اما از درون تنها غمگین افسرده.