2777
2789

سلام 

من اصلا تجربه ندارم کسی هم نیست راهنماییم کنه 

الان ۴روز پسرم واکسن ۶ماه گیش زده باید بهش سوپ بدم منم یه کوچولو گدشت ماهیچه یه ذره هویچ با یکم سیب زمینی و یه پیاز کوچک با یکم برنج نیم دونه میکنم تو شیشه میذارم ۷ سی اعت تو آب بپزه 

این سوپ خوبه براش؟ 

میتونم بجای ماهیچه بلدرچین هم بکنم؟ یا هنوز زوده؟ 

راستي الان نی نی من چند ماهه حساب میشه؟ 

شما هم یادم بدید ممنون 

😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین سوپ خوبه،کم کم میتونی هر دفعه سبزیجات دیگه هم اضافه  کنی ،فقط تو قابلمه هم خوبه بپزی یه کم آبدار و رقیق باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
این سوپی که میپزی خوبه گوشتشو زیاد بریز بعدم ما همیشه به بچه هامون غذایی که تو سفره است میدیم 

یعنی به نی نی ۶ماهه غذای سفره میدین؟ 

مگه نباید غذاش بی نمک و رب و..... باشه 

یعنی من دارم اشتباه میکنم؟ میشه یادم بدی 

😭

با رون مرغ هم میتونی بپزی،میتونی قلم  گوساله بگیری بپزی عصاره شو فریز کنی وقتایی که عجله داری سریع دیگه گوشت نریزی با اب قلم براش سوپ بپزی، تو سوپ با گکشت یا مرغ  هم میتونی اب قلم بریزی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همین سوپ خوبه،کم کم میتونی هر دفعه سبزیجات دیگه هم اضافه  کنی ،فقط تو قابلمه هم خوبه بپزی یه کم ...

باشه ممنون عزیزم 

میتونم بلدرچین بجای ماهیچه بریزم براش یا زوده؟ 

اشکال نداره پیاز ميندازم تو شیشه موقع میکس برش میدارم راستی گوشتشم بهش بدم یا نه؟ 

ببخش خیلی سوال میکنم آخه کسی ندارم هزش راهنمایی درست بخوام 🌸

😭
یعنی به نی نی ۶ماهه غذای سفره میدین؟  مگه نباید غذاش بی نمک و رب و..... باشه  یعنی من دا ...

آره اینطوری معدش به غذا عادت میکنه از غذای سفره یکم برنج و گوشت و خورشت بردار با پشت قاشق نرم کن بده دهنش 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
یعنی به نی نی ۶ماهه غذای سفره میدین؟  مگه نباید غذاش بی نمک و رب و..... باشه  یعنی من دا ...

نه غدای سفره قبل یک سالگی   اصلا نده،نهایتا برنج سفید خالی با دست ت له کن بهش بده مجبور شدی یا سیب زمینی  غذا رو جدا کن‌بهش بده،غذای سفره زیر یک سال برای بچه مناسب نیست 

با رون مرغ هم میتونی بپزی،میتونی قلم  گوساله بگیری بپزی عصاره شو فریز کنی وقتایی که عجله داری س ...

قلم بپزم مغزشم قاطی میشه اشکال نداره بهش بدم؟ 

مرغ نمیشه ندم بجاش بلدرچین بدم نی نی این ماه وزن نگرفته اصلا 

😭
باشه ممنون عزیزم  میتونم بلدرچین بجای ماهیچه بریزم براش یا زوده؟  اشکال نداره پیاز ميندا ...

بلدرچین هم میشه ،منتها از چند هفته دیگه بده فعلا یه روز در میون با مرغ و گوشت درست کن پیاز اشکال نداره،گوشتش رو هم‌میتونی میکس کنی  بهش بدی  ولی همه گوشت  اگه زیاده میکس نکن‌،نصف شو در بیار بقیه شو میکس کن زیاد نباشه بجه اذیت بشه،هر ماده ی جدید م میخوای بهش بدی یکی یکی بده مثلا عدس اضافه کردی چند روز چیز جدید اضافه نکن به غذاش اینحور ی متوجه میشی بچه به جه چیزایی حساسیت داره  

بلدرچین هم میشه ،منتها از چند هفته دیگه بده فعلا یه روز در میون با مرغ و گوشت درست کن پیاز اشکال ندا ...

باشه ممنون عزیزم که راهنماییم میکنی 

راستي میشه پودر بادام بریزم تو سوپش یا نه؟ 

بجای کره میتونم روغن گاو بزنم به غذاش یا روغن دنبه یا نه؟ 

بازم معذرت میخوام که اینقدر سوال میپرسم 

😭