2777
2789

من رفتم مطب دکتر تو ۲۶ ام یکشنبه دکتر همونجا سونو کرد بهم گفت طبق پریودی زایمانم ۱۸ مهره و طبق سر بچه ۱۵ مهر ....اگه پریودی بزنم 

تو همون روز سی و دو هفته و دوروز بهم ۶ تا امپول ریه زد سه تا اونروز زدم سه تاش فردا 

حالا میخوام بدونم با توجه ب امپول ریهکدوم هفته بچه رسیده میشه...

و اینکه الان من کدوم تاریخ و برا زایمان در نظر بگیرم ...

وزن بچه هم اونروز ۲۰۵۰بود

بعد از ۳۷ هفته چه بدون آمپول چه با آمپول ریه بچه رسیده ست و نیاز به دستگاه نداره.....

نگران نباش...به حرف دکترت باش و هر موقع اون صلاح دونست زایمان کن

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۲۹، ۶ تا آمپول ریه زدم ...حس میکنم تو رشد بچه م هم خیلی موثر بوده

اها...من ی نامه دکتر داد ...نگفت سزارین یا طبیعی دستخطش هم بده بفرستم میتونین بخونین بگین جی گفته

اها...من ی نامه دکتر داد ...نگفت سزارین یا طبیعی دستخطش هم بده بفرستم میتونین بخونین بگین جی گفته

بفرستید....اما اگه جنینتون بریچ نیست و لگنتون مشکلی نداره و شکم اولتونه ،بعید میدونم سزارین بنویسه براتون

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹