2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک تا الان ی سره دستم بود...گوشی نبود قطعا افسرده بودم تو چاردیواری

منم همینطور اعصابم خورد میشه تنهام هیچ سرگرمی ندارم  اخه نوزادم موقع دنیا اومدن فوت شد این دومین بارداریمه خانواده شوهرم هی سرکوفتم میکنن هی میگن انقد گوشی دستت گرفتی بچمون رو کوشتی 😔😔😭

منم همینطور اعصابم خورد میشه تنهام هیچ سرگرمی ندارم  اخه نوزادم موقع دنیا اومدن فوت شد این دومی ...

بچمون؟

عزیزم ضرر ک داره ولی قطعا دلیلش امواج گوشی نبوده..دکتر نگفت چرا این اتفاق افتاد؟

بله ضرر داره. خیلی استفاده نکن. وای فای خونه را هم خاموش کن. حتی تلفن بیسیم اگه داری بهتره جمعش کنی.

یکی از دوستام باردار بود ۲۴ ساعت گوشی دستش بود ...

بچمون؟ عزیزم ضرر ک داره ولی قطعا دلیلش امواج گوشی نبوده..دکتر نگفت چرا این اتفاق افتاد؟

نوه شونو میگن فکر میکنن بچه من نبوده فقط واسه اونا بوده نمیدونن که با حرف زدناشون استرس برام مضره گفت ریه هاش آب آورده بود زده بود ب قلبش و هم غضلت خون هم داشتم ....

خیلی استفاده نمیکنم چه ضراتی داره ؟!!

منم اتفاقا تو بارداریم این استرسو داشتم.و کلی تحقیق کردم .

بهتره. سه ماه اول کم استفاده کنی و وای فای خونتون در دورترین نقطه به اشپزخونه بذار چون اکثرا خانوما تو اشپزخونه هستن شبا هم که لازم نداری قطعش کنه. ولی تو این اوضاع کرونا که همه تو خونه ایم اگه کامل نتتو قطع کنی دچار افسردگی میشی و این خودش برای جنین خوب نیست. من خودم 9 ماه بارداری اکثرا تو نت بودم و خداروشکر پسرمم سالمه. من حتی ماکروفر هم استفاده میکردم به این صورت که روشنش میکردم.میرفتم.تو اتاق دیگه. اینکه میگن اصلا استفاده نکنید درست نیست سعی کنید کمتر استفاده کنید.

منم اتفاقا تو بارداریم این استرسو داشتم.و کلی تحقیق کردم . بهتره. سه ماه اول کم استفاده کنی و وای ف ...

کمتر استفاده میکنم موقع خواب گوشی تو اتاق خوابم نیست تو حال پذیرای میزارم ....