2777
2789

دوستان اینجا کسی هست هم سرکار بره و شبکاری داشته باشه هم به کار خونش برسه هم به خودش برسه هم غذاهای متنوع درست کنه 

اخه من به بهونه اینکه سرکار میرم هیچکدوم ازاین کارارو انجام نمیدم اکثرا خونم بهم ریختست جز چند تا غذا مث مرغ و قیمه و قرمه و ماکارونی و شامی غذای دیگه ای بلد نستم چیکارکنم که بتونم و به زندگیمم برسم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرکار میرم به واسطه شغلم این شهر و اون شهر میرم همه غذا را درست میکنم و خونه همیشه مرتب و تقریبا هر هفته خونه تکانی میکنم 

شما برنامه ریزی کن خانمای ساغل باید استراحت کمتری کنند چون هدف اصلی یه خانم شوهری داری است و خانه داری ایت 

من هیچ موقع بیرون کارنکردم خونه داری علایه دارم هرروزخونموتمیزمیکنم وصبح اول وقت اگه بخام قیمه اینابپزم زودمیذارم خوب جابیفته بامرتب شدن همه چی خودم حالم خوب میشه ولذت میبرم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من سرکار میرم به واسطه شغلم این شهر و اون شهر میرم همه غذا را درست میکنم و خونه همیشه مرتب و تقریبا ...

خیلی سعی میکنم ولی شوهرم که دوباره خونه رو بهم میریزه منم دیگه اعصابم نمیکشه

وظیفه‌ای هم نداری،کار مشترک بین تو و شوهرته باید کمکت کنه که بتونی انجام بدی چجوری این همه کار کنی ...

عرف ما معمولا این کار را خانم انجام میده چون کار اصلی خانم در خانه است حتی حضرت زهرا هم انجام میده و اصلا زندگی زوجین را شیرین و زیبا میکنه  وظیفه را زندگی تعیین میکنه نه قانون 

سراشپز پاپیونو نصب کن اونجا یه عالمه غذا های خوب داره و اسون اکثرن

تو پربازدیدا اینهمه غذا خوشمزه دیدم واقعا موندم که هیچکدومو بلد نیستم

عرف ما معمولا این کار را خانم انجام میده چون کار اصلی خانم در خانه است حتی حضرت زهرا هم انجام میده و ...

درسته دست خودم نیسم خیلی خسته میشم الان شبکارم ظهرم عصرکار میرسم خونه جونی برام نمی مونه 

عرف ما معمولا این کار را خانم انجام میده چون کار اصلی خانم در خانه است حتی حضرت زهرا هم انجام میده و ...

این طرز فکر شماس به نظر من وظیفه زن نیس خونه کار کنه. حضرت فاطمه هم مال چند هزار سال پیش بوده سبک زندگیش نه الان😐

خیلی سعی میکنم ولی شوهرم که دوباره خونه رو بهم میریزه منم دیگه اعصابم نمیکشه

بهش بگو هر چیزی برمیداری بذار سرجاش یا خودت وقتی بلند میشه چند دقیقه وقت بذار وسایل مرتب کن شاید پنج دقیقه هم نشه همه را نذار جمع بشه 

تا از سرکار میای غذات بذار هم بهتر پخته میشه هم وقتت هدر نمیره