خیلی خلاصه بگم طبقه ی بالای ما خانواده ی بسیار بی شخصیت و بی بندو باری هستن طوری که زنه با شوهر و 2تا بچه علنا خرجیشو از راه نامشروع در میاره و همه ی اهل محل از این موضوع خبر دارن.کلا بی آبرو هستن.بحث تهمت هم نیست الان یه عده میان و میگن تهمت نزن .قابل توجه اون عزیزان هم بگم من با چشم خودم هم دیدم .حالا بماند از مشهوری این خانم در این محل.اینا پول شارژ ساختمان رو نمیدن و اذیت هم میکنن مخصوصا با 2تا بچه ی پسر بسیار بی ادب.حالا تصمیم بر این شده که اسانسور طبقه ی اونارو بستن بدلیل ندادن پول شارژ و اونا هم از طبقه ی ما استفاده میکنن برای رفت وامد با اسانسور.من خودم اادم حساس نسبت به تمیزی مخصوصا تو این وضعیتم .و در اسانسورمون رو همیشه ضدعفونی میکنم و برق میزنه در حالی که بقیه ی طبقات اینطور نیستن.امروز که باز تمیز کردم دیدم با سر و صدا بازم از اسانسور خارج شدن و من چون خیلی خسته بودم ناخوداگاه عصبی شدم و گفتم تا کی میخوایین از اینجا استفاده کنی اونم جوابمو داد تا هر وقت بخواهیم.منم گفتم پول شارژو بدی اینطوری نمیشی و درو بستم.حالا ازشون میترسم کاری بکنن .مثلا واسه ماشین تو پارکینگ یا ازمون دزدی کنن.خیلی ناراحتم که با همچی ادمی دهن به دهن شدم .چیکار کنم