2777
2789
عنوان

کسی مهریه اش گرفته؟؟؟

222 بازدید | 20 پست

سلام مهربونا کسی بوده اینجا که موفق بشه مهریه ش بگیره؟ چقدرش گرفتید؟

به تو ازدور سلام، به سلیمان جهان از طرف‌مور سلام. به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اجراییه رو از ثبت بردم گفت به ازای هر سکه باید ۶۰۰هزار تومن پرداخت کنی.دیگه موندم چیکار کنم.تازه ...

این جریان برای چند وقت پیش؟

به تو ازدور سلام، به سلیمان جهان از طرف‌مور سلام. به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام
بعد گفتم خب اعسار هزینه دادرسی مگه بعد از قطعی شدن حکم مهریه نباید بزنم گفت نه همین الان باید پرداخت ...

همه جا

من اجراییه رو از ثبت بردم گفت به ازای هر سکه باید ۶۰۰هزار تومن پرداخت کنی.دیگه موندم چیکار کنم.تازه ...

یعنی ۳۰۰ تا سکه در ۶۰۰ هزار تومن میشه ۱۸ میلیون باید پرداخت کنیم اولش؟

ببخشید چرا به ازای هر سکه ۶۰۰ تومن؟

هزینه دادرسی.کلا سنگ اندازی برای مهریه زیاده تو دادگاه. اخرشم میگن سالی دو سکه...اونم مرد میره از روی حقوق قسط برمیداره میگن یک سکه!

۴۰۰رو برام حساب کرد فکر کنم گفت ۱۴۰میلیون باید پرداخت کنی.

من فکر نمی کردم آنقدر مبلغش زیاد باشه

هزینه دادرسی.کلا سنگ اندازی برای مهریه زیاده تو دادگاه. اخرشم میگن سالی دو سکه...اونم مرد میره از رو ...

پیش قسط مهریه باید مرد چندتا سکه بده. اون چی پس؟؟؟