2777
2789
عنوان

کسی مهریه اش گرفته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 20 پست
نمیدونم اول برای اجرا کلا پول میگیرن بعد نوبت دادگاهشه

شوهرت دادخواست طلاق داره مگه نباید همه مهریه رو بده؟؟؟

این چه قانونیه

به تو ازدور سلام، به سلیمان جهان از طرف‌مور سلام. به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا نگید توروخدا من درخواست جدایی از طرف منه میخوام‌مهریم اجرا بذارم‌اینجوری ک همش من ضررمیکنم😳

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
اقا نگید توروخدا من درخواست جدایی از طرف منه میخوام‌مهریم اجرا بذارم‌اینجوری ک همش من ضررمیکنم😳

نمیدونم والا 

اصلا یکی نمیاد بگه مهریه ام گرفتم

به تو ازدور سلام، به سلیمان جهان از طرف‌مور سلام. به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام
نمیدونم والا  اصلا یکی نمیاد بگه مهریه ام گرفتم

متاسفانه سخت میشه گرفت دخترخالم دوسال پیش مهریشو اجرا گذاشت تازه چندماه پیش ازحقوق شوهرش کم میکنن اگ اینقد طول بکشه فایده نداره 

امیدوارم تازگیا روند فرق کرده باشه ب حقمون برسیم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
شوهرت دادخواست طلاق داره مگه نباید همه مهریه رو بده؟؟؟ این چه قانونیه

نه بابا همش حرفه.اصلا فرقی نداره بازم دادگاه قسط بندی میکنه اونم تازه همه حقوق رو وام میکنن تازه قاضی وام رو هم در نظر میگیره.اصلا مهریه فقط اسمشه.خیلیا میبخشن و میرن