2777
2789
عنوان

اعتماد به همه یا به هیچکس

81 بازدید | 2 پست

به نظرم هر دوی این آدم ها بازنده اند، آدمی که به همه اعتماد می‌کند خودش را در بالاترین حد آسیب پذیری قرار می‌دهد و آدمی که به هیچکس اعتماد نمیکن محکوم است به تحمل رنجی که باید در تنهایی اش با آن سر کند

آدم های برنده اما با اعتماد نسبی که به آدم ها دارند، آدم هایی را برای حرف زدن، درد و دل کردن و نشان دادن بخش های تاریک وجودشان انتخاب می‌کنند، نه بار رنج هایشان را در تنهایی به دوش می‌کشند، نه با خوشبینی سرخوشانه به هرکس که لبخندی بر لب دارد زخم هایش را نشان میدهد تا درست در لحظه ای که انتظار ندارد با همان ها به او آسیب بزنند

اعتماد مفهومیست به دست انسان، تا تنها نماند، برای پیدا کردن درد مشترک، برای اینکه آدمی از حرف های تلنبار شده در دلش دق نکند...

اگر در این دنیا حتی یک نفر را دارید که میتوانید به او اعتماد کنید تنها نیستید...

تنهایی یعنی فقدان اعتماد بین آدم ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.