2777
2789

دیشب گفتم خواستم امشبم بگم بلکه ازین طریق کمکی کرده باشم دعاگوی منم باشین مشکلات زندگیم حل شه.خودم پیارسال روزه گرفتم و پنج محرم پارسال بچم بغلم بود خدا قسمت همه اونایی که بچع میخان بکنه انشالله

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊

منم دوس داشتم بگیرم ولی کرونا دارم حالم روبراه نیست.هر کس گرفت لطفا برا منم دعا کنه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم شنیدم   میگن حضرت ابراهیم بچه دار نمیشد اول محرم روزه گرفت و بعد دعا کرد خدا بهشو حصرت ...

دقیقا همینه داستانش.ینی هرکی گرفته سال دیگه بچه بغلش بوده

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
چرا فردا حالا؟

روز اول محرم باید بگیرن

واقعا ؟؟ یعنی واقعا جواب میگیرم 😭😔

شک نکن با اعتقاد و ایمان نیت کن و بگیر خداشاهده من انقد ناراحت بودم ولی از ته دل نیت کردم و گرفتم دوماه بعدش باردارشدم.تو تاپیک قبلی هم چن نفرگتن که نتیجه دیدن

واسه حاجتای دیگه جواب میده؟

نمیدونم عزیزم برابچه دارشدن بیشتر تاکید کردن

[QUOTE=151673380]نمیدونم عزیزم برابچه دارشدن بیشتر تاکید کردن[/QUOTE

من دو تا دختر دارم که با کلی بدبختی خدا بهم دادشون حالا میخوام اگه خدا بخواد ی دوقلو پسرم داشته باشم ولی دیگه نمیتونم هزینه کنم و طبیعی هم بچه دار نمیشیم ، فردا هم پریودم نمیتونم روزه بگیرم اگه کسی دوست داشت برام دعا کنه

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹