2777
2789
عنوان

برای بچه دار شدن

272 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها امشب یه پست و کلیپی دیدم که گفته شده بود این حدیث از امام رصا(ع) است که روز اول محرم رو روزه بگیرین به نیت بچه دار شدن و داشتن  نسل سالم و پاک.

هم خانوم هم آقا.

گفتم بهتون بگم اگه منتظر نی نی هستین، این کار رو هم انجام بدین خیلی خوبه و توصیه شده.

من قبلا هم شنیده بودم این حدیث رو ولی فراموش کرده بودم.

الان دیدم دوباره یادش افتادم.

انشا الله خودمم فردا روزه میگیرم.

التماس دعا دوستان.

اگه کمک کنین پر بازدید بشه، حداقل چند ساعتی تا اذان مونده و اگه کسی خواست، فرصت باشه روزه بگیره. ممنونم مامانای آینده

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

آره خیلی مجربه . انشاالله منم میگیرم . حضرت زکریا علیه السلام هم روز اول محرم روزه گرفت . واز خداوند بنده ی صالح خواست . 

و خداوند به ایشان حضرت یحی علیه السلام عنایت فرمود.

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه همسرم نگیره حاجت روا نمیشم

چرا عزیزم میشی انشاء الله.

منم نمیتونم همسرمو زور کنم بگیرم فقط بهش گفتم جریانو و گفتم دوست داشتی بیا باهم بگیریم فردا رو.

ولی تو حدیث امام رضا (ع) خطاب به آقا این حدیث رو فرمودن ولی خب خانوم هم ۱۰۰ در ۱۰۰ تاثیر زیادی داره!

مهم نیته آدمه.

چه بسا حال روحی شما در روح همسرتونم تاثیر بذاره که میذاره.

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪

ممنون دوستم منم امشب از آقای میرباقری شنیدم. 

میگفتن حضرت زکریا که سالها بچه دار نمیشدن تو سن بالا این کارو انجام دادن و خدا بهشون فرزند عنایت کرده

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
ممنون دوستم منم امشب از آقای میرباقری شنیدم.  میگفتن حضرت زکریا که سالها بچه دار نمیشدن تو سن ...

بله بله دقیقا...

انشاء الله هرکسی منتظر هست، دامنش سبز بشه

اسی جون شما پیش بی بی سلیمانی نتیجه گرفتین؟

آره یه مقداری عزیزم. واسه من نتیجش بهتر بود تا همسرم.

ولی بیشتر از یه داروی دیگه نتیجه گرفتیم