2777
2789

مرگ داخل رحم جنین بالاتر از 20 هفته رو میگن iufd. کسی تجربه ش رو داشته؟ کدوم دکتر رفته و چکار کرده برا بارداری بعدی؟ 

من تو هفته 24 قلب چنینم بدون علت ایستاد. بعد از چهار پنج سال با مصیبت زیاد بدستش آورده بودم. تو پست قبلیم نوشتم... 

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی

یادمه حامله که بودم عنوان این تاپیکارو که میدیدم تا چند روز عزا میگرفتم و میترسیدم ...عزیزم دیگه بهش فکر نکن فقط بدون اگه سالم بود قلبش نمیایستاد پس خدارو شکر کن ک دنیا نیومد تو بزرگسالی که وابستگی شدید پیدا میکنی بهش از دستش ندادی ایناهم عمدتا دلیل نداره یه دکتر خوب برو تو بارداری هم قران زیاااااد بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادمه حامله که بودم عنوان این تاپیکارو که میدیدم تا چند روز عزا میگرفتم و میترسیدم ...عزیزم دیگه بهش ...

بچه سالم بود. سونو ان تی و آنومالی و سلفری و... همه چی خوب بود. ربطی به قرآن هم نداره چون کسی بیشتر از من تو این سالها ذکر نخوند. الان باید دو جین بچه می داشتم. اون کافرها هم نسلشون باید قطع میشد

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
بچه سالم بود. سونو ان تی و آنومالی و سلفری و... همه چی خوب بود. ربطی به قرآن هم نداره چون کسی بیشتر ...

تو رو خدا اینجوری نگو خدا قهرش میگیره من جای شما نیستم ولی چون مادرم میتونم درک کنم عزیزم شما فقط کافیه فقط بری ارامستان ببینی چجوری زجر میکشن یچشون جلو چشمشون با اونهمه خاطره رفته بچه شما که هنوز جنین بوده و تو شکم نه خندشو دیدی نه حرف زدنشو شما که از حکمت خدا خبر نداری بسپار به خودش به موقع خودش میفهمی...اینم بگم من ۳۹ هفتشم دیدم همش دست خداست

سلام خوبی خانومی متاسفم انشاله که خدا به تو و به هممون نظر کنه و یه بچه سالم عطا کنه عزیزم‌من یه سوالی داشتم ازتون شما از کجا فهمیدین اندومتریوز هستید یعنی نشانه های اولیتون چی بود ممنون میشم جواب بدین واقعا موندم

سلام خوبی خانومی متاسفم انشاله که خدا به تو و به هممون نظر کنه و یه بچه سالم عطا کنه عزیزم‌من یه سوا ...

درد داشتم. دردهای وحشتناک که هر ماه وحشتناک تر میشد. دیگه موقع پریودی از شدت درد بالا میاوردم و زمینو چنگ میزدم و مرخصی میگرفتم. 

سلام خوبی خانومی متاسفم انشاله که خدا به تو و به هممون نظر کنه و یه بچه سالم عطا کنه عزیزم‌من یه سوا ...

موندن نداره. تو چی موندی... آندومتریوز اگه خفیف یا متوسط باشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. خیلیا چند تا بچه هم دارن و نمیدونن آندومتریوز دارن. ضمنا سونو سعادت تشخیصش فقط آندومتریوز هست. 

سلام خدمت خانم های گلم 

توجه                  توجه

میخوام بهتون شخصی رو معرفی کنم که بجان بچم قسم که بعد از خدا مدیون این اقا و زحمتاشون هستم ، بعد از ۹ سال پیش هر دکتری رفتم برای معالجه نتونستم باردار بشم شماره این اقا رو که دعا نویس قدیمی هستش و کارش فقط و فقط با قرآن پیدا کردم و تونستم بعد از خدا و اهل بیت به سبب این اقا و کلام خدا باردار بشم و الان بچه دختر دارم ، این اقا هزینه بالا نمیگیره و کارش واقعا درسته به شما خانم ها پیشنهاد میکنم هرکسی مشکل بارداری داره سقط داره یا هر چیزی حتما به سید یاسر ابوطفل 09013135960 زنگ بزنه سه تا کار برام انجام داد کارش عالیه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ صبح جواب میده اگرم تلفنش مشغول بود خودش باهاتون تماس میگیره 

غیر از مسئله بارداری برای محبت بین زن و شوهر 

دفع زنا و فساد 

زبون بند قوی 

رزق و روزی و گشایش کار و رفع گرفتاری 

پیدا کردن افراد یا اشیا گمشده 

ابطال سحر 

رسیدن به معشوق و محبوب 

درخواست دختر یا پسر شدن جنین

درمان بیماریهای پوستی

درمان مشکل مردان 

بخت گشایی

دفع موریانه و حیوانات

تقویت حافظه و هوش 

مشکل گریه کودک عصبی بودن  و نخوردن غذا

از شیر گرفتن کودک ترسیدن کودک 

خرید و فروش خانه و غیره 

دفع بلا و چشم زخم

محبوبیت و احترام بین مردم

دیشب رفتم سونو و گفت مرده.همه آزمایشا و سونوهام خوب بود.دارم روانی میشم.یک ساعت دیگه باید برم بیمارستان که سقط کنم.دعا کنید دلم آروم بشه.

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛