2777
2789
عنوان

کسی تجربه مرگ داخل رحمی جنین داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4559 بازدید | 34 پست
دیشب رفتم سونو و گفت مرده.همه آزمایشا و سونوهام خوب بود.دارم روانی میشم.یک ساعت دیگه باید برم بیمارس ...

الهی... حالتو درک میکنم. خدا بهت صبر بده. خیلی سخته ولی میگذره. قوی باش. 

چند هفته بودی؟ 

خدایا فقط آزارم دادی تو این مسیر، دخترم رو هم ازم گرفتی، کاش یکم مهربونیتو نشونم می دادی
الهی... حالتو درک میکنم. خدا بهت صبر بده. خیلی سخته ولی میگذره. قوی باش.  چند هفته بودی؟

۱۷ هفته بودم.ولی بچه از ۱۵ هفته رشد نکرده بودو قلبش نمیزد.خیلی بد بود.تخت کناریم بچه بغل من درد میکشیدمو دست خالی اومدم خونه

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام..من اندومتریوز مشکوک دارم ب نظرت سونوگرافی دکتر سعادت نشون میده

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊
۱۷ هفته بودم.ولی بچه از ۱۵ هفته رشد نکرده بودو قلبش نمیزد.خیلی بد بود.تخت کناریم بچه بغل من درد میکش ...

عزيزم ١٧ هفته كه هنوز تو كانال زايمان نبودي

من چي بگم كه تو ٣٨ هفته رفتم براي زايمان بچم مرده بود تو شكمم. هنوز نه تكوني ديده بودي نه درداي ماه آخرو😭😭

سزارين شدم با سينه هاي پر از شير و درد با ساك بدون بچه برگشتم. همش ميگذره توكل بخدا كن فقط

عزيزم تاپيك بامداد خمار چيه تو امضات زدي؟ من وزنم بعد زايمان نمياد پايين هركار ميكنم اميد داشتم با شير دادن لاغر ميشم كه نشد و همش مونده بهم

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
عزيزم ١٧ هفته كه هنوز تو كانال زايمان نبودي من چي بگم كه تو ٣٨ هفته رفتم براي زايمان بچم مرده  ...

اره عزیزم.صد در صد واسه تو سخت تر بوده.خدا واسه هیچکس نیاره.خیلی عذاب آوره.شما دوباره اقدام نکردی؟

قصدشو داری؟

عزیزم من با ابن تاپیک در عرض یک ماه ۳_4کیلو کم کردم.خیلی عالیع.همه چی میتونی بخوری اما به اندازه.به نظرم عضو شو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5578841/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار-تاپیک-جامع-چالش-جدید?page=1

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛
اره عزیزم.صد در صد واسه تو سخت تر بوده.خدا واسه هیچکس نیاره.خیلی عذاب آوره.شما دوباره اقدام نکردی؟ ...

نه عزيزم تازه دوماه گذشته بين شش تا يكسال ميگن بايد اقدام كرد

چطوري ميشه عضو تاپيك شد

نه عزيزم تازه دوماه گذشته بين شش تا يكسال ميگن بايد اقدام كرد چطوري ميشه عضو تاپيك شد

منم میخوام شیش ماه صبر کنم.ببینم چی میشه.همش استرس اینو دارم که دوباره این اتفاق بیافته.دوست دارم ناخواسته حامله شم و یه دفعه بفهمم ۴ ماهمه😊😊

.دو صفحه اول تاپیکو بخون.ببین چقدر میخوای کم کنی.پروفایلتو عوض کن.امضاتم درست کن.سرگروهتو تگ کن و کالری شماریو شروع کن.هر سوالی هم داشتی یا از سرگروهت بپرس یا از بچه ها

منم میخوام شیش ماه صبر کنم.ببینم چی میشه.همش استرس اینو دارم که دوباره این اتفاق بیافته.دوست دارم نا ...

مرسي عزيزم بابت راهنماييت. سوال داشتم ازت ميپرسم فقط بيخودي چاق شدم تو اين نه ماه😐😐😐

انشاالله كه خدا برامون بهترينا رو رقم بزنه انشاالله ديگه هم پيش نمياد ازين اتفاقا به دلت بد راه نده. من قلبم درد ميكنه هنوز بابت اون اتفاق تحمل رنج دوباره رو ندارم ميميرم ، حس ميكنم پير  شدم تو اين دو ماه. فقط جايگزينش ميتونه ارومم كنه يكم

مرسي عزيزم بابت راهنماييت. سوال داشتم ازت ميپرسم فقط بيخودي چاق شدم تو اين نه ماه😐😐😐 انشاالله كه ...

قربونت عزیز دلم.آره منم از اول حاملگی تا بعد کورتاژم ۴ کیلو چاق شدم.گفتم وزنمو کم کنم که اگر خواستم حامله بشم مشکلی نباشه.

توام ناراحت نباش.به این فکر کن شاید بدنیا میومد و بعد چند سال خدا ازت میگرفتش.اونجوری خیلی تحملش سخت بود.انشاله که هر چی خیره همون بشه.توکلت به خدا باشه

قربونت عزیز دلم.آره منم از اول حاملگی تا بعد کورتاژم ۴ کیلو چاق شدم.گفتم وزنمو کم کنم که اگر خواستم ...

راضيم به رضاي خودش /خودش كمكمون كنه

دكتر رفتي برا چكاپ قبل بارداري؟

چه مدته جنينتو از دست دادي؟؟ راستي پسر بود يا دختر؟؟

راضيم به رضاي خودش /خودش كمكمون كنه دكتر رفتي برا چكاپ قبل بارداري؟ چه مدته جنينتو از دست دادي؟؟ ر ...

نه دیگه نرفتم.

۲۵ آبان سقط کردم

پسر بود بچم😔.شما چی؟

دکتر چی گفت؟

دکتر به من گفت بعد دوبار پریودی میتونی حامله بشی

نه دیگه نرفتم. ۲۵ آبان سقط کردم پسر بود بچم😔.شما چی؟ دکتر چی گفت؟ دکتر به من گفت بعد دوبار پریو ...

از منم پسر بود😢. خب من چون بارداريم نه ماه كامل بود گفت شش ماه تا يكسال ولي يسري دكترا ميگن بعد از سه چهار ماه ميتوني اقدام كني فعلا بايد يسري آزمايش بدم و سونو رنگي رحم و اينا كه ببينم كي رحمم اماده ميشه برا پذيرش جنين

البته من منتظر جواب اتوپسي هستم فعلا كه برا بارداري بعديم برم پيش يه دكتر خوب.