2777
2789
عنوان

یه دختر توی دوران عقد ایا به عشق قبلیش فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 136 پست
ببین الان خبر دارم از شوهرش که خیلی خسیسه  و فوقالعاده مغرور   اصلنم احساسی نیست  و ا ...

آقایید من فکر کردم خانم هستید

آقا نه دخترا اصولا یک چیز دیگه براش مهم بوده شما نداشتید ول کرده . عشقشم نبودید هیچ دختری عشق اصلیشو ول نمیکنه

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان خبر دارم از شوهرش که خیلی خسیسه  و فوقالعاده مغرور   اصلنم احساسی نیست  و ا ...

آره اگه اینطوری باشه که می گین ممکنه پشیمون شده باشه و شروع کرده باشه به مقایسه ولی در کل به نظر من شما دیگه به ایشون اهمیتی ندین و بهشون فکر نکنین. 

مرده چرا میگی گلم😐

فکر کردم خانم میخواستم مشاور بهش معرفی کنم😐😐

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
اصفهانم

مشاور حتماااا برید

خیلی براش سخته

دلم خنک شد حق آدم خیانت کار همچین زندگی

هربار دلشو بشکونه مطمئن باش اسم تورو میاره و هزاربار پشیمونه

اگه واقعا خیلی بهش محبت میکردی چون همه ی زن ها تشنه محبتن

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

اگر باهم نسازن یا ی مشکلی بینشون پیش بیاد یا تمام معیارهاشو نداشته باشه شاید به این فکر کنه که آیا انتخابش درست بوده یا نه یا اگر شمارو انتخاب می‌کرد زندگیه بهتری نداشت؟ 

ولی همه اینا فقط در حد احتماله

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
فکر کردم خانم میخواستم مشاور بهش معرفی کنم😐😐

😂😂

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

اصلا فرض کنید به شما فکر می کنه حالا مثلا چه کاری می خواین انجام بدین ته تهش مثلا ممکنه دلتون خنک بشه دیگه مثلا شما رو رها کرد اشتباه کرد و به اشتباه خودش پی برد. اون خانم الان متاهلن و دیگه فکر کردن شما به ایشون اشتباهه

پستاتون خوندم! چرا دارید بهش فکر میکنید؟ ارزشش داره عایا؟ بیخیال دیکه  دنبال  ی همسر خوب ب ...

مرسی که خوندین سپاس ولی نههههه    نمیتونم ازدواج کنم    میترسم بخدا.   میترسم همسر ایندمو اندازه اون دوست نداشته باشم. با همچین وضعی حداقل مطمینم من خودم خوشبخت نخواهم بود

وای        من وحشتناک دوسش داشتم

منم ولی چ میش کرد😭💔

‌‌خیلی وقته چیزیو جدی نمیگیرمحتی زندگیم...   ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌

چرابعضی دخترپسرااینجورین اخه😔خداازشون نگذره 

چرامیگی بگڋره از ببخشتش براش اردزخوشبختی کن😒نمیفمیدیعنی سخته نمیشه من خودم همه رومیبخشم ولی اونی ک بادل روحم بازی کرد ن تاوقتی زندم نمیبخشم بمیرمم جلوسومیـگیرم😊

یـک نـفـر حـال دلـش خـوب نـیـسـت❤مـیـشـودبـرای دلـش اَمَـن یُـجـیـبُ بـخوانـیـد؟