2777
2789
عنوان

یه دختر توی دوران عقد ایا به عشق قبلیش فکر میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا براش ارزوهای خوب داشته باش تا برات چیزهای خوب از راه برسه و شخص خوبی بزندگیت وارد بشه ولی الان ...

نمیتونم که

چطو ارزوی خوب کنم منو نابود کرده   روزای اخر فقط التماس میکرد ک نفرینش نکنم  خود نامردش میدونه باهام چیکار کرد

اگه شما رو دوست داشت به راحتی با یکی دیگه ازدواج نمی کرد حتما از اول هم ایشون رو دوست داشته منتها چو ...

آخه روزای اخر میگفتش که حلالم کن نفرینم نکن التماس میکرد

یکماه بعدشم پستهامو ک میدید میفهمید حالم بده پیام داد بازم گفت حلالم کن

من خیلی احساسی ام هیچکس جز خودش حال الانمو نمیدونه   ولی بقول شما دوسم نداشته هیچ وقت    وگرنه ولم نمیکرد

آخه روزای اخر میگفتش که حلالم کن نفرینم نکن التماس میکرد یکماه بعدشم پستهامو ک میدید میفهمید حالم ب ...

می خواسته آه و ناله پشتش نباشه خودش می دونسته کاری که با شما کرده اشتباه بوده. به نظرم حلالش کنید خدا خودش به حال دل شما می رسه. 

اگر اون رابطه رو تموم کرده پس خیلی درگیر رابطه تون نیست و احتمالا شاید یاد کنه اما اگر تو دوران زند ...[/QUOTE]

[QUOTE=151642676]حالا براش ارزوهای خوب داشته باش تا برات چیزهای خوب از راه برسه و شخص خوبی بزندگیت وارد بشه ولی الان ...

ببین الان خبر دارم از شوهرش که خیلی خسیسه  و فوقالعاده مغرور   اصلنم احساسی نیست  و ازون مرداییه که اصلا ناز خانومشونو نمیکشن بقول خودشون گربه رو دم حجله میکشن

تازه رفیق بازم هست عرق خورم هست   اهل خدا و نمازم نیست

برعکس من.    من از عشقم اون دخترو خیییییلی لوس و نازنازیش کرده بودم حالا ینی واسش سخت نیس با اون و اینهمه تفاوت سر کنه؟ ینی بفکر من نمیفته؟

خب دیگه پس خودت جواب سوال خودت رو می دونی. کارش اخلاقی نبوده

ببین الان خبر دارم از شوهرش که خیلی خسیسه  و فوقالعاده مغرور   اصلنم احساسی نیست  و ازون مرداییه که اصلا ناز خانومشونو نمیکشن بقول خودشون گربه رو دم حجله میکشن

تازه رفیق بازم هست عرق خورم هست   اهل خدا و نمازم نیست

برعکس من.    من از عشقم اون دخترو خیییییلی لوس و نازنازیش کرده بودم حالا ینی واسش سخت نیس با اون و اینهمه تفاوت سر کنه؟ ینی بفکر من نمیفته؟

پستاتون خوندم! چرا دارید بهش فکر میکنید؟ ارزشش داره عایا؟ بیخیال دیکه  دنبال  ی همسر خوب بگردید اون قبلی واسه همیشه از ذهنتون نیره ولی این بار با عقل برید جلو

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

😭منم ازدواج کردم۵ساله متاسفانه هنوزم فک مکنم

‌‌خیلی وقته چیزیو جدی نمیگیرمحتی زندگیم...   ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌

گلم تهرانی ؟

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍

بستگي به شخصيتش داره ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه فک نمیکنه...همونطور که مردا به همسر سابقشون فک نمیکنن

ببین تفاوتهای زیادی از نظر اخلاقی با اون پسره دارناااااا.  من مطمینم باهم نمیسازن 

ولی اینکه بمن فک کنه یا نه نمیدونم

مطمئن باش بهت فکر میکنه

مگه ۲ سال خاطره و رابطه علشقانه کمه

دیوونه میشه اون دختر

مطمئنا هرکاری شوهرش کنه یاد تو میفته

بیرون برن چیزی بخورن یا هرچی....

۲ سال کم نیس

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
گلم تهرانی ؟

مرده چرا میگی گلم😐

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز