2777
2789

معشوقه من بعد ۲ سال و خوردی رابطه یدفه بی دلیل (تاکید میکنم بی دلیل)  ولم کرد و رفت با یکی دیگه عقد کرد.بازیم داد.😔 خدا لعنتش کنه الهی

سوالم اینه آیا اون الان بمن فکر میکنه یا نه؟؟؟؟

با توجه به اینکه الان ۳ ماهه عقد کرده

توضیح اینکه: روزای اخر که میخاستیم خاستگاری رسمی و کارای عقد و اینا رو انجام بدیم،دقیقه نود یه همکاراش ازش خاستگاری کرد،اونم با بیرحمی تمام منو ول کرد، به اون بله رو گفت و دوهفته بعدشم باهاش عقد کرد.حالا بماند حال من و دلم ... تاپیک قبلیام ماجرا رو نوشتم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم اینه که شما دیگه بهش فکر نکن.اون کسیو از دست داده که دوستش داشته.

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نترس خدا سرش مياره 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

اگه شما رو دوست داشت به راحتی با یکی دیگه ازدواج نمی کرد حتما از اول هم ایشون رو دوست داشته منتها چون از جانب ایشون خبری نبوده با شما بوده. به شما فکر نمی کنه شما هم دیگه به ایشون فکر نکنید و خودتون رو اذیت نکنید

حالا براش ارزوهای خوب داشته باش تا برات چیزهای خوب از راه برسه و شخص خوبی بزندگیت وارد بشه ولی الان برات زوده سوگواری کن بدون توهین و بدخواستن  هرچند که ایشون  ناگهانی تورو ترک کرده و بایست قبلش دلیلشو بهت میگفت حتی اگر نمیخواست توی دوستیتون بمونه. 

اگر اون رابطه رو تموم کرده پس خیلی درگیر رابطه تون نیست و احتمالا شاید یاد کنه

اما اگر تو دوران زندگی شکست ب۷وره یا رابطه اش خراب باشه شاید دست به مقایسه بزنه!

برای کسی که ولت کرد و رفت حرومه اشک بریزی غصه بخوری!

مدام به خودت بگو به جهنم که رفت

با خودت لج نکن ،،،انتخاب سرسری و لجبازانه و انتقامجویانه هم نکن

اتفاقا با انتخاب قوی و حساب شده و عقلانی حال اونو بگیر و به خودت حال خوب بده!

اشتباه من رو نکن

بعد ۱۵ سال که منو ول کرد رفت ازدواج توووپ کرد اومده گهگاه میگه من نتونستم فراموشت کنم!

به جهنم که نتونستی!کجا بودی وقتی کار من شده بود اشک و آه و غصه؟!

قوی باش و ملعبه دستش نشو

خدایا تنهامون نزار
اگه شما رو دوست داشت به راحتی با یکی دیگه ازدواج نمی کرد حتما از اول هم ایشون رو دوست داشته منتها چو ...

اره نامرد امارشو از دوستاش گرفتم گفتن همش حواسش پیش اون بود تو ذخیره بودی واسش. خدا نگذره ازش نانجیب