2777
2789

من سه سال ناباروری داشتم وباردار شدم چند روز پیش بچه ام تو 8 هفته سقط شد بعد جاریم ک باهم تو ی ساختمونیم هم بارداره دقیقا هفته هامون یکیه الان خیلی حالم بده تو رو خدا فردا روز علی اصغر برام دعا کنیین میترسم بازم طول بکشه باردار بشم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه منم بارداری اولو ۸ هفته از دست دادم. غلظت خون داشتم که آزمایش نشون نمیداد رفتم طب سنتی فهمید.عرق ...

خداروشکر خدا برات نگه داره من ازمایشم خوب بود خداروشکر دعا کنیین منم مثل شما زود باردار بشم

خداروشکر خدا برات نگه داره من ازمایشم خوب بود خداروشکر دعا کنیین منم مثل شما زود باردار بشم

ممنون.ببین فقد باردار شدن دوباره که نیست..قلب جنینت شکل گرفته ولی جنین رشد نکرده ۳ دلیل داره غلظت خون که اکثرا آزمایش نشون نمیده و متاسفانه سقط مکرر میاره.

ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن که یه امپول مخصوصی داره و یه مورد دیگه هم بود که این دو تا مهمترینشند. 

عزیزم غصه نخور شاید حکمتی داشته 

اگه سقط نمی شد و به دنیا میومد فلج می شد چی ؟؟ 

پس از هر سختی آسانی هست 

امیدتو از دست نده 

تو این گرونی بچه بیاری که چی اصلا 

رابطه ت با شوهرت خوب کن برای هم فقط شماها می مونید ... 

اگرم نشد از پرورشگاه میاری بچه 

ولی ایشالا میشه 

اعتقاد داشته باش یه حکمتی بوده 

مثلا شنیدی اون هواپیما که سقوط کرد ینفر پلیس جریمه کرد نتونست برسه به هواپیما کلی با پلیس درگیر شده بود بعد که خبر سقوط هوا پیمارو شنید رفت به پلیس شیرینی داد و....

خدا دری رو ببنده از جای دیگه دری رو باز میکنه 

اینهمه ادم بچه سقط میکنن 

دست خودت که نبوده 

تو فقط به شوهرت بیشتر محبت کن که اونم دلگرمی داشته باشه و بتونه پشتت باشه جلو خانوادش 

عزیزم غصه نخور شاید حکمتی داشته  اگه سقط نمی شد و به دنیا میومد فلج می شد چی ؟؟  پس از ه ...

مررسی عزیزم از حرفات خداروشکر من مشکل حادی ندارم ودکتر گفته صد در صد باردار میشم ولی میترسم طول بکشه بازم ولی قطعا خدا صلاحمو خواسته ک گرفتتش ازم ومطمنم برام جبرانش میکنه