2777
2789
عنوان

خانمای قدرت طلب!

956 بازدید | 28 پست

بین ویس سخنرانی های روانشناسی شخصیت دکتر هلاکویی میگن، نود درصد قدرتمندان بدبختن! 

این رو به چشم در زندگی بسیاری از زنهای اطرافم دیدم که افتخار می کنند به اینکه شوهرشون بدون اجازه اشون آب نمی خورد، تحت کنترلشون بود، جایی می خواست بره از قبل پول توو جیب هاش رو می شمردن و ... الان هم به تمام موارد بالا کنترل موبایل و فضای مجازی و سابقه سرچ و.... هم اضافه شده....

این همه ترس، اضطراب، تلاش برای کنترل کردن تا نکنه که از دست بدیم.... آخرش منجر به از دست دادن میشه...

بخاطر همین توو زندگی دنبال ازدواج با مردی نبودم که نسبت بهش قدرت پیدا کنم تا کنترلش کنم، دلم آدمی رو می خواست که خودش انسانیت و انصاف و... رو با شعورش بفهمه .... این آدم رو پیدا نکردم، چرا؟ چون انگار رفته توو جلد پوست و استخوان و تفکرمون زنی که قدرت افسار زندگی رو سفت و سخت توو دست گرفت نمی بازه و زن ساده زود زندگی رو از دست میده....

چند سال آدم عمر و جوانی و زندگیش رو در حالت دفاعی و قدرت طلبی در برابر مرد زندگیش قرار بده که نکنه زندگیش رو از دست بده؟! 

من مجرد موندم.... یه جورایی عطای یه همچین زندگی مشترکی که به وفور اطرافم موجود هست و از زنان حرص خور عصبی کنترل گر، تشکیل شده، به لقاش بخشیدم....

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردم فعلا دوست دارم فقط به شوهرم بگم چشم و هرچی تو بگی

بعد زیرپوستی کار خودمو بکنم😁

اینجوری تاثیر گذاریش بیشتره😅

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

رابطه ساختنی هستش 

اعتماد هم ساختنی 

من زندگی های موفق زیادی دیدم که دو طرف اعتماد دارن و سرشون به زندگیشونه 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

اما من اونجور زنا رو دوس دارم و خودمم شبیهشونم 

خیلیم خوبه اونجور زندگی

بالاخره یا مرد باید تصمیم گیرنده باشه یا زن

اینایی که میگن با مشورت به نتیجه میرسیم برای همه چی که نمیشه مشورت کرد خیلی مسائل تو زندگی هست که یه جواب لازم داره باید یه نفر تصمیم بگیره 

فک کن یکیشون بگه بریم مهمونی اون یکی بگه نریم با مشورت هم به جواب نرسن بالاخره باید برن یا نرن؟!!!

زن حرص خور و عصبی و کنترل گر چندتایی اطرافم دیدم ولی زیاد نه

زن و شوهرهایی که بر اساس اعتماد متقابل زندگی میکنن  و جزییات زندگیشون برای همدیگه انقدر شفاف هست که لازم نیست کسی اون یکی رو کنترل کنه بیشتر دیدم

شما هم بهتره بیشتر روی کیفیت رابطه تمرکز کنی تا پیشداوری 

هلاکویی هم کلا قبول ندارم به نظرم به درد مجلات روانشناسی زرد میخوره بیشتر شو آف داره تا حرف حساب

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزدلم من زن قدرتمند و قدرت طلبی هستم .. در حرفه ام پست مدیریتی دارم و به همه برنامه میدم چه بکنند..کی و چگونه..

اما در زندگی مشترک ضمن تأیید تاپیک گرانقدر تو هرگز دنبال قدرت نیستم ..هر زنی که از همسرش بخواد قدرت رو بگیره در واقع زندگیش رو به سوی نابودی سوق داده .. همون‌طور که ما عضلات برجسته (همانند مردان)نداریم ..هورمون مردانه(که طلب قدرت از اون نشأت میگیره)بسیار بسیار کمتر داریم .. در زندگی مشترک هم نمی‌تونیم و نباید به دنبالش باشیم .. اون قدرتی که ازش صحبت میکنیم در واقع حس اقتدار مرد هست که به شدت بهش نیاز داره..زن با ظرافت و زنانگیش می‌تونه مرد رو اسیر و دلبسته ی خودش بکنه ..نیازی به زور بازو و جنگ قدرت ها نیست😉

والله بيشتر مردهاي قدرت طلب ديديم و چه خوشبختن🧐چرا خانما بخوان قدرت طلب باشن همشون بدبخت حساب ميشن

باهات موافقم...

چون یه جورایی هیچ مردی و شاید انسانی در دراز مدت کل کنترل زندگیش رو به انتخاب یک نفر میذاره یا اختیار و قدرت تصمیم گیریش رو به دیگری نمی سپاره ...

بخاطر همین اکثرا حرص می خورن و به بخت بد لعنت می فرستن و....

عزیزدلم من زن قدرتمند و قدرت طلبی هستم .. در حرفه ام پست مدیریتی دارم و به همه برنامه میدم چه بکنند. ...

👌👌👌💖💖💖

اگر با این جهان بینی به زندگی زناشویی نگاه میشد شاید تجربه های خیلی قشنگ تری پیرامونمون بود🌹🙏👌

زن حرص خور و عصبی و کنترل گر چندتایی اطرافم دیدم ولی زیاد نه زن و شوهرهایی که بر اساس اعتماد متقابل ...

دسته بندی هاش واقعا از مجلات زرد فراتر هست🤔 

اما من اونجور زنا رو دوس دارم و خودمم شبیهشونم  خیلیم خوبه اونجور زندگی بالاخره یا مرد باید ت ...

چند سال هست ازدواج کردی؟

اختلاف سنیت با همسرت چقدر هست؟

عزیزدلم من زن قدرتمند و قدرت طلبی هستم .. در حرفه ام پست مدیریتی دارم و به همه برنامه میدم چه بکنند. ...

راستی کتاب صوتی ارتباط متقابل که معرفی کردی موجود هست 

بعد سخنرانی های دکتر هلاکویی میرم سراغش🙏💖🌹

👌👌👌💖💖💖 اگر با این جهان بینی به زندگی زناشویی نگاه میشد شاید تجربه های خیلی قشنگ تری پیرامونمو ...

نازنینم متأسفانه ماها وقتی تن به ازدواج ویدیو چیزی از مباحث زناشویی ..دیدگاه و نیازهای متفاوت زن و مرد چیزی نمی‌دونیم ..

نگاه کن به مسئله ی گربه رو دم حجله کشتن!! یا رسومی از این دست..

بعد می‌آییم بدون تفکر داعیه ی حقوق برابر سر می‌دیم .. بحث گسترده و پیچیده ای هست.  نیاز به تفکر بدون تعصب داره ..

جایگاه مرد و زن در خانه و خانواده باید به جا و درست حفظ بشه . خوبه دوستانی که مخالف مبحث هستند برن و در مورد اقتدار مرد مطالعه کنن و دستشون بیاد چقدر از اختلافات زناشویی ماها و حتی پدران و مادران مون از خدشه وارد شدن و زیر سؤال رفتن این احساسه.