بین ویس سخنرانی های روانشناسی شخصیت دکتر هلاکویی میگن، نود درصد قدرتمندان بدبختن!
این رو به چشم در زندگی بسیاری از زنهای اطرافم دیدم که افتخار می کنند به اینکه شوهرشون بدون اجازه اشون آب نمی خورد، تحت کنترلشون بود، جایی می خواست بره از قبل پول توو جیب هاش رو می شمردن و ... الان هم به تمام موارد بالا کنترل موبایل و فضای مجازی و سابقه سرچ و.... هم اضافه شده....
این همه ترس، اضطراب، تلاش برای کنترل کردن تا نکنه که از دست بدیم.... آخرش منجر به از دست دادن میشه...
بخاطر همین توو زندگی دنبال ازدواج با مردی نبودم که نسبت بهش قدرت پیدا کنم تا کنترلش کنم، دلم آدمی رو می خواست که خودش انسانیت و انصاف و... رو با شعورش بفهمه .... این آدم رو پیدا نکردم، چرا؟ چون انگار رفته توو جلد پوست و استخوان و تفکرمون زنی که قدرت افسار زندگی رو سفت و سخت توو دست گرفت نمی بازه و زن ساده زود زندگی رو از دست میده....
چند سال آدم عمر و جوانی و زندگیش رو در حالت دفاعی و قدرت طلبی در برابر مرد زندگیش قرار بده که نکنه زندگیش رو از دست بده؟!
من مجرد موندم.... یه جورایی عطای یه همچین زندگی مشترکی که به وفور اطرافم موجود هست و از زنان حرص خور عصبی کنترل گر، تشکیل شده، به لقاش بخشیدم....