2777
2789
عنوان

خانمای قدرت طلب!

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 28 پست
نازنینم متأسفانه ماها وقتی تن به ازدواج ویدیو چیزی از مباحث زناشویی ..دیدگاه و نیازهای متفاوت زن و م ...

دیدگاه جامع و بسیار منعطفی نسبت به خانواده دارید👌👌👌🙏🌹💖

ممنونم از به اشتراک گذاری تجربیات💖

به خودم قول دادم مثبت فکر کنم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاه جامع و بسیار منعطفی نسبت به خانواده دارید👌👌👌🙏🌹💖 ممنونم از به اشتراک گذاری تجربیات💖

ممنونم از لطفت زیبا.

و ممنون تر به دلیل تاپیک زیبا و مفیدت.. افسوس که همچین تاپیک پر بازدید نمیشه😔

ممنونم از لطفت زیبا. و ممنون تر به دلیل تاپیک زیبا و مفیدت.. افسوس که همچین تاپیک پر بازدید نمیشه😔

ممنونم از نظر لطف و محبتت💖💖💖

عوضش دوست خوبی مثل شما پیدا کردم😍🙏

ممنونم از نظر لطف و محبتت💖💖💖 عوضش دوست خوبی مثل شما پیدا کردم😍🙏

من تاپیکهات رو مرور کردم..بانویی بسیار باهوش و در جستجو ..عاشق اکتشاف.. من هم خوشحالم از آشنایی با چون شمایی😘😍😍🌹🌹🌹

من تاپیکهات رو مرور کردم..بانویی بسیار باهوش و در جستجو ..عاشق اکتشاف.. من هم خوشحالم از آشنایی با چ ...

مرسی عزیزم

ممنونم از نظر لطفت

محبت کردی😍😍🙏🌹💖

من زن قدرت طلبي هستم اتفاقا قدرتمند هم هستم ولي سلطه گر نيستم

سلام عزیزم

امکانش هست شرایط زندگیت رو برام بگی و اینکه از چه جهت قدرتمندی و از چه جهت سلطه گر نیستی؟

سلام عزیزم امکانش هست شرایط زندگیت رو برام بگی و اینکه از چه جهت قدرتمندی و از چه جهت سلطه گر نیستی ...

ببين قدرتمند هستم از اين جهت كه هميشه تو زندگيم هدف دارم و دارم براي رسيدن بهش تلاش ميكنم به خيلي از اهدافم هم تا حالا رسيدم از اين جهت احساس قدرت ميكنم كه به هيچكس آويزون نيستم 

سلطه گر نيستم چون كاملا با سوهرم احساس رفاقت ميكنيم از جيك و پوك همديگه خبر داريم هردو به يك اندازه ولي هميشه تصميم گيري بعهده خود شخص هست 

در مورد روابط شوهرم جز بصورت مثبت دخالت نميكنم و وقتي حس ميكنم ميخواد چيزي رو به من نگه نه تنها ديگه پسگير نميشم بلكه شرايط خلوتش رو فراهم ميكنم