2777
2789
عنوان

لطفا از این کانال خرید نکنید

93 بازدید | 9 پست

سلام خانمای گل لطفا از این کانال تلگرام خرید نکنید کلاهبرداریه سفارش دادم برام نیورد و کلا بلاکم کرد  گفتم اطلاع رسانی کنم کسی سفارش نده و گول قیمت ارزونش و جنسای شیکشو نخورید @short_sotian_gandom_shop

آخه پاشید برید شورت و سوتین رو بخرید از مغازه دیگه

من دیجی کالا کار می کردم �رت و سوتین را هم از دیجی کالا سفارش می‌دادند

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

مرسی ♥️♥️♥️♥️♥️

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندین ساله دارم از اینترنت خرید میکنم زمانیکه تلگرام و اینستاگرام نبود ولی نمیتونن سرم کلاه بزارن.هیچ جای کار نمی لنگید؟مشکوک نشدی؟

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️
ن اوایل جواب پیام میداد ولی الان نه کلا بلاک کرد قبلش چن تا جنس دیگه هم نشونش دادم گفت فعلا ندارم تم ...

عجب زمونه ای شده!!!چطور میخورن این پولا رو به خدا

زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️