2777
2789
عنوان

با شوهر قهر قهرو چ کنم😑 هر کی تجربه داره کمک‌ کنه عشقولیا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 30 پست
تازع یه ماه و نیمه عروسی کردیم همش قهر میکنه منم کلافه میشم بعد بحثم میرم پیشش فک میکنه مثلا خودش مق ...

⁦🤦🏿‍♀️⁩😂 

همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب سر شام یر اینکه من سرما خوردم برام غذا درست کردع بود منم نمک زدم گف مگه نمیبینی حالت بده برا چی نمک میزنی از اونورم باشگاه میری مگه نگفته نمک نخور برا چی انقد سر ب هوایی منم قاطی کردم گفتم نمیخورم اصن😑 بعد یکی دو ساعت بعد خوابیده بود رفتم بغلش کردم دیوووته انقد گریه کردع تا دو سه ساعت هق میزدا😑 واقعا کسی میفهمه دلیل کارشو؟

مهم نی دیگع کی با منه..💪 وقتی صاحب این دنیا رفیق فابمع✌
خب باهاش حرف بزن بگو تومردی دلیل این قهرکردنات چیه مرد باید ستون خونه باشه ن اینکه بشینه گریه کنه

میترسم بر بخوره بهش اینجور بگم یا غرورش بشکنه...

تا حالا نفهمیدم مردی چند ساعت گریه کنه بعد هق بزنه ببخشید برام خنده دار بود😅

جوری گریه میکرد گفتم شاید جاییش درد میکنه😕😕یه لحظه ترسیدم گفتم عجب غلطی کردما😯