2777
2789
عنوان

دوستان مياين درد و دل😢

351 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها

ما دو هفته است اومديم خونه مادرشوهرم اينا شهرستان.پدرشوهرم مريضه شوهرم اومد بنده خدا كل سرويس بهداشتي رو درست كرد،به خودشون زحمت ندادن يه كارگر ساده بيارن پول بدن سختترين كارهارو شوهرم خودش تنها كرد در حالي كه برادرشوهرم و زنش كه با مادرشوهرم اينان تو اين دو هفته جاريم رفت خونه مامانش،برادرشوهرمم ميپيچوند و كمك نميكرد.وقتي هم كار شوهرم تموم شد انقدر برادرو پدرشوهرم ايراد گرفتن كه خستگي موند به تنش😢😢😢

شوهرم يه پاش تو سرويس بهداشتي و بناييش بود يه پاش بيمارستان ،شغل شوهرمم آزاد و روزانه است و كلي قسط و اجاره ماهانه داريم...

از طرفي ما تو سخت ترين و وحشتناك ترين روزاي زندگي مون از طرف پدرومادر شوهرم هيچگونه حمايت و توجهي نديديم و شوهرم هميشه تنها بود بارها و بارها بهشون رو زديم ولي گفتن نه!سه ماه شوهرم بيكار بود خداشاهده شهر غريب يه بار هيچكدومشون زنگ نزدن و يا سرنزدن ببينن ما كمكي ميخوايم يا نه

پدرشوهر و مادرشوهرمم انقدر اشكمو درآوردن و با حرفاشون دلمو شكوندن كه هيچ دلسوزي براشون ندارم😔😔😔

ميدونم شوهرم وظيفه اشه براي پدرومادرش كار بكنه ولي ديگه طاقت ندارم دلم ميخواد برم خونه و شهر خودم خسته ام خسته

شماها دوستام هستين بياين يه كم دلداريم بدين آروم بشم.

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

ای بابا انشالله همه چی درست بشه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
ای بابا انشالله همه چی درست بشه

☹️

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

☹️

چی بگم  اخه:-(

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
برای چی رفتین اونجا،اونم دوهفته

اومده بوديم دو روز سر بزنيم شوهرم ديد وضع پدرش خرابه موند كه سرويس بهداشتيشونو درست كنه،فكر كن لباس و وسيله ام براي دو روز آوردم الان دو هفته است اينجام😢😢😢

ثواب این کار شوهرت رو مطمئن باش هرچه زودتر تو زندگیت میبینی  پس نیتت رو فقط رضای خدا قرار بده ...

تو اين مدت هم كه تحمل كردم فقط بخاطر خدا و دل شوهرم بود

ولي حقيقتش ديگه بوي سواستفاده داره مياد

جوري شده مادرشوهرم اينا كارايي كه ميتونن بعداً خودشون انجام بدن هم ريختن سر شوهرم

شوهرم با زبون خودش ميگه ديگه جوني برام نمونده ولي اصلا نميشنون فقط دستور ميدن ،منم فقط ميبينمش و دلم ميسوزه

پدرشوهرم ١٠٠كيلو به بالاست ميخواد بلند بشه شوهرمنو صدا ميكنه بيا بلندم كن

اومده بوديم دو روز سر بزنيم شوهرم ديد وضع پدرش خرابه موند كه سرويس بهداشتيشونو درست كنه،فكر كن لباس ...

بعدازاین وقتی خواستین برین اونجا قشنگ تصمیم بگیرین که چندروز میمونین،کمک کردنش هم عیبی نداره بچشونه،درسته اونا کارخوبی نکردن ولی بلاخره پدرومادرشن،به این فکر کن که وقتی رفتین دیگه مدتها راحتین،راه دوره

عزیزم آدم نباید برای هیچ کس، حتی پدر و مادر بیش ازحد مایه بذاره. وقتی اونا هیچ کاری واسه شما نکردن، چرا همسرت باید از خودش و تن و زندگیش بزنه واسه اونا؟فکر نکن میگن بهمون لطف کردن، میگن هرچی بلا سرشون بیاریم بازم همه کار واسمون میکنن، پس چرا بهشون احترام بذاریم و کمکشون کنیم؟ 

من همیشه ب این چشم نگاه میکنم .

میگم خب من شوهرمو دوست دارم ،شوهرم کار میکنه و برا زندگز و ارامشم تلاش میکنه .

سی روز از ماه و ارامش دارم .حالت ی روزم اختصاص بدم ب پدر مادر اون و احترام بزارم چون بالاخره اونا اینطور تربیتش کردن ک زندگی من خوبه ـ

البته مجردم .ولی در اینده کاملن این شرایطو رعایت میکنم برا ارامش و احترام خودم

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد