2777
2789
عنوان

تغییر اسم لطفاااا هرکس میدونه راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصن ربطی به اسم مذهبی یا غیر مذهبی نداره عزیزم،اتفاقا اگه یکم مطالعه کنین میبینید ک خارجیا اعتقادشون ...

ببین عزیزم من یه دوره در رابطه با این بحث تحقیق کردم ..جاابه یکی از آشنایان نزدیکم با اینکه طبق نظر همین افراد اسمش با همسرش جور درنمیومد ولی دیدم ۳۵ ساله زندگی خیلی خوبی دارن ووقتی بهش گفتم اونهم با نظر من موافق بود

ببین عزیزم من یه دوره در رابطه با این بحث تحقیق کردم ..جاابه یکی از آشنایان نزدیکم با اینکه طبق نظر ...

گلم بهتره که وقتی راجب موضوعی که اطلاعات کافی راجبش نداریم بطور قطع نظر ندیم،و ردش نکنیم

آدما وقتی راجبه موضوعی علم کافی ندارن اونو خرافات میدوننش 

منم فکر نمیکردم همچین موضوعی واقعی باشه ولی از اونجایی که خیلی درگیر میشم و تحقیق میکنم راجبش، الان ب این نتیجه رسیدم که کاملا واقعیه و بشدت رو سرنوشت آدما تاثیر میزاره ولی این ب این معنی نیست که اگه اسمت جزو اشرافیها باشه یا از بهترین نوع اسم بشینی خونه بگی خدا بمن پول بده نون بده اب بده ،ن شما باید تمام تلاشتم کنارش بکنی ولی مطمئن باش بی نتیجه نمیمونی 

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
ممنون

خواهش میکنم

یکی از دوستان من اسمشو از کبری به ریما تغییر داده میگه من راجب این موضوعات و تاثیرش تو سرنوشت اطلاعاتی نداشتم فقط حسم بهم میگفت اسمتو عوض کن، ولی زندگیم ۱۸۰ درجه فرق کرد ،خودم بشدت تعجب کردم ...

بازم نظر و اعتقادت شما هم محترمه بهرحال هرکسی اعتقادات خودشو داره،موفق باشید❤

گلم بهتره که وقتی راجب موضوعی که اطلاعات کافی راجبش نداریم بطور قطع نظر ندیم،و ردش نکنیم  آدما ...

تما برام جالبه این آشنای ما که خیلیم موفقه از نظ  حروف ابجد و ...باید اسمشو عوض میکرد اما به گفته خودش خیلی راضیه و موفق

تما برام جالبه این آشنای ما که خیلیم موفقه از نظ  حروف ابجد و ...باید اسمشو عوض میکرد اما به گف ...

ببین عزیزم بالام توضیح دادم این ب این معنی نیست که چون اسمت و ابجد اسمت خوبه بخای بخوابی تو خونه بگی خدا برام از اسمون نونو اب بفرست ،این دوست شما احتمالا قدرت مدیریتش تو مشکلات زندگیش خوب بوده،این دلیل نمیشه که چون ستارش و ابجدش ب همسرش نمیخوره حتما جدا بشن

یکی از اشناهای ما هم ستاره هاشون جفت نیس ولی الان نوه اش ۹ سالشه هنوز عاشقانه باهم زندگی میکنن

ولی من خودم شخصا ستارم با نامزدم جفته ولی اصلا باهم نمیسازیم،الان دارم جدا میشم ،نامزدم فوق العاده خوب بود،منو خونوادم انقد بهش خوبی کردیم براش خونه خریدیم بنام خودش بدون گرفتن مدرکی ازش ،بعد از چن ماه از این رو ب اون رو شد ،کل خونوادش و خودش بقران قسم بدون هیچ مشکلی بینمون خود خودکی با من دشمن شدن ،کل فامیلای خودشون هم تعجب کردن میگن اونا خوشی زده زیر دلشون. 

ولی الان فهمیدم مشکل از اسممه چون از اول زندگیم تا الان تو هیچ زمینه ای موفق نبودم بااینکه همیشه درحال تلاش و کوشش بودم تا زندگیمو جمع کنم ولی هیچی ب هیچی

تما برام جالبه این آشنای ما که خیلیم موفقه از نظ  حروف ابجد و ...باید اسمشو عوض میکرد اما به گف ...

این ارتعاشات اسم منه👇 از وقتی یادم میاد خیلیم برام سنگین بوده اسمم بخدا کاملا درست میگه

نام شما تحت تاثیر ارتعاشات صوت جزء افراد خطر ساز و حادثه آفرین قلمداد میشوید
موج حاصله از چنین اصواتی دارای انرژی تخریبگر و ویران کننده ای است که نه تنها بر سرنوشت خود شما به شدت اثرات منفی میگذارد بلکه بر اطرافیان و خویشان و نزدیکان نیز چنین تاثیراتی دارد.
از نظر در اختیار داشتن موقعیتهای سازنده و عالی نهایتا 25% زندگی را دارید و دائما در لبه پرتگاه نابودی و نیستی قرار میگیرید.