2777
2789

سلام دوستان من میخوام اسمم را عوض کنم اما چون میگن رو طالع اثر داره از دونفرم پرسیدم  هرکس یه اسمی را گفته بین اسامی ک انتخاب کردم اگر کسی را سراغ دارید خاهش میکنم بهم معرفی کنید اگر کارش خوبع؟؟؟

واقعا اثر داره ؟من عوضش کردم ۸ سال پیش .توی شناسنامه همون قبلیه اما کسی به اون اسم صدام نمیکنه

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم خیلی آدم مومن و مذهبی هست کلا نفسش گرمه دعایی چیزی میکنه خیلی خوبه و تاثیر داره زمانی که ما میخواستیم عقد کنیم گفت مثه آب و آتیشه یعنی خوبه اسماتون ولی جاریم و شوهرش اسمشون مثل باد و اتیش بود  یعنی نمیسازن باهم گفت اسمتو عوض جاریم خندید گوش نکرد واقعا زندگیشون پر دعواست چند بار لنده خدا تا مرز طلاق رفته

سلام بر امام زمان: سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ ، وَصَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ وَبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَوَ لِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ ، وَخَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ ، صاحِبِ الزَّمانِ ، وَمُظْهِرِ الْإِيمانِ ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ ، وَمُطَهِّرِ الْأَرْضِ ، وَناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ ، الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم میوفته خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت 
واقعا اثر داره ؟من عوضش کردم ۸ سال پیش .توی شناسنامه همون قبلیه اما کسی به اون اسم صدام نمیکنه

عمه عروسمون اسمشو کلا عوض کرد خطبه عقدشم دوباره بااسم جدید براش خوندن 

سلام بر امام زمان: سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ ، وَصَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ وَبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَوَ لِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ ، وَخَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ ، صاحِبِ الزَّمانِ ، وَمُظْهِرِ الْإِيمانِ ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ ، وَمُطَهِّرِ الْأَرْضِ ، وَناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ ، الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم میوفته خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت 

من خیلیا را دید میگن اثر داره اما خودم اسممو دوست ندارم حس میکنم برام سنگینه

واقعا؟؟؟ باعقل جور در نمیاد . یک کم فکر کنید . از طرفی مگر علما نمی گن اسم بچه هاتون از اسامی ائمه ...

عصن ربطی به اسم مذهبی یا غیر مذهبی نداره عزیزم،اتفاقا اگه یکم مطالعه کنین میبینید ک خارجیا اعتقادشون ب این مسئله خیلی بیشتر از ماهاست،هر اسمی یه بار و انرژیی داره ،امان از روزی که ارتعاشات اسمی بد باشه،مصه ارتعاش اسم من،مزخرفترین سرنوشتو برام ساخته،هیچجوره زندگیم جمو جور نمیشه بااینکه خیلی عاقل و منطقیم،خیلی ب این درو اون در میزنم ولی انگار ک ب طلا دست بزنی سنگ بشه ،همینقدر بدشانس

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱