2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک خوندم ولی بنظرم برگرد به تهران 

هیچ وقت بهش نگو بخاطرش اومدی اراک 

رابطه که بیشتر پسر دوست داشته باشه به ازدواج ختم میشه

رابطه ای که دختر بیشتر دوست داشته باشه به تراپی 

خوشبحالت دانشجویی؟

نه، ازدواج کردم. اگه دانشجو بودم حداقل دلم خوش بود که یه روز تموم میشه و برمی‌گردم ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم تاپیک خوندم ولی بنظرم برگرد به تهران هیچ وقت بهش نگو بخاطرش اومدی اراک رابطه که بیشتر پسر دوست ...

نمیتونم اینجا خونه گرفتم دانشگاه ثبت نام کردم

نه، ازدواج کردم. اگه دانشجو بودم حداقل دلم خوش بود که یه روز تموم میشه و برمی‌گردم ☺️

عزیزم یکم از اراک میگی من تازه اومدم مردمش چجورین شهرش 

تهران بیشتر دوست داری یا اراک

عزیزم یکم از اراک میگی من تازه اومدم مردمش چجورین شهرش تهران بیشتر دوست داری یا اراک

خوب معلومه من اراکی‌ام پس اراکو بیشتر دوس دارم ☺️ اینم معلومه که امکانات و زرق و برق و قشنگیای تهران بیشتره. نمی‌تونم در مورد مردم نظر کلی بدم، ولی آدمای بدی نیستیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اها بهتر تهران خیلی بهتره تا اراک خوشبخت باشی عزیزم

قربونت برم، همچنین شما. ولی هیچ کجا شهر خود آدم نمیشه