2777
2789
عنوان

شوهرم میگه همه دوستام و همکارام سر و گوششون می جنبه...

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 50 پست

امیخواد از خودش تعریف کنه تو هم تاییدش کن بگو همسر منی دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا بگو من دوستام دوست پسر دارن من هم بگیرم   بگو همه مردا برا زناشون کلفت میگیرن تو هم بگیر ...بگو همه مردا ملیون ها خرج زن میکنن تو هم بکن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بگو از هردستی بدن ازهمون دستم میگیرن شک نکنننن توجه کن شک نکنووووو غلیظ بگوو شک نکنننن

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

بگو که خدا گفته زنان پاک با مردان پاک وصلت میکنن

قربون تو برم که انقد خوبی . خدایا شکرت که منو لایق تو گذاشته

بعد تو این لحظست که میگه تو هم خوبی

بعد بگو اره دیگه خدا بهمون انشالله فرزندان پاکی هم بده

لایک نکن💨

اره شوهر منم همش از این حرفا میگه نمیدونم یکی بزنم تو دهنش بگم تو غلط میکنی از این کارا کنی یا بگم قربونت برم ک این قدد چشم پاکی 

اخه ادم نمیفهمه منظورش چیه از این حرف تفریف از خوده یا تهدیده یا داره میگه ک مواظب باش دیگ منم میتونم 

بگو خیلی زنا هستن که خیلی کارا می کنن اما من خوب و پاکم. چون وظیفه ی هر دوتامون تعهده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄