2777
2789
عنوان

تقریبا چهارماه بعد از خیانت و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 22492 بازدید | 69 پست
خنده داره ولی زندگی الانمو بیشتر دوست دارم

فرزانه عزیزم خیلی از تاپیکهاتو خوندم خیلی عاقلانه پیش رفتی خانوم

هر کسی میتونست همه چیزو نادیده بگیره و بره اما کار شما کار هرکسی نیست به زن عاقل و خاص میخواد مثل خودت...

عزیز دلم به خودت افتخاااار کن

بنظرم بهترین دستاورد یک آدم تو زندگی اینه که بتونه به خودش بگه به خودم افتخار میکنم 

عزیزدلم خیلی خوب حرف میزنی وقتی بعضی از جملاتتو میخونم انگار حرفای درونی خودمه به خودم...من دقیق نمیدونم که خیانت دیدم یانه

فقط یه شب دیدم شوهرم سر نماز داره باخدا درد و دل میکنه و میگه خدایا منو ببخش اون زن منو گول زد

من خیلی اذیت میشم حتی نمیدونم باید چیکار کنم از درون دارم میسوزم..خیلی دوست دارم بتونم تلفنی باهات حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این تاپیکتو خوب درک میکنم تو به واسطه این اشتباه شوهرت یه جورایی از اون دست کشیدی و بخودت اهمیت دادی در کل انگار اهمیت خودت برات روشن شد.عزیزم برات خیلی خوشحالم حاصل اون رنجهایی که این چندماه کشیدی همین حسیه که تو این تاپیک به اشتراک گذاشتی

بنظرم در ازای اون رنجها چیز خیلی خیلی باارزشی به دست آوردی

نه دیگه آبروشونو بردم .‌منم تا پای طلاق رفتم و برگشتم. برای شوهرم در حد چت و تماس بود اما خیلی وابس ...

این دنیا این زندگی اونقدرا ارزش نداره که بخواییم پای خیانتای طرف مقابلمون صبور باشیم و خوب باشیم و بگیم اره بذار ادم خوبه قصه من باشم.

خوب کاری کردی

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

زندگی وشخصیت ومنش همه مثل هم نیست پس شرایط را سنجید وفکر کرد وتصمیم گرفت برای آینده زندگی خودمون ،خیانت زشت وچندش آور وزندگی تباه کنه پس باید عاقلانه فکر کرد به آبرو ،شخصیت ،خانواده وغرور وآینده پس خیانت چیزی نیست که با اون تلافی ومانور داد 

کاش میشد حضورا برات دست بزنم 👏👏👏👏👏 

افرین بهت . بهت تبریک میگم . به درس بزرگی پی بردی

یه زمانی جهان ب ما فرصت میده تا خودمون بفهمیم بعصی چیزها رو . هی بهمون یاداوری میکنه. اما نادیده میگیریم 

اونجاس ک بهمون سیلی میزنه تا ب خودمون بیاییم.‌

حالا راز اصلی خیانت دیدن رو به تو درس داده .

ما خانما درست اونجایی خیانت میبینیم ک خودمون رو لایقش میکنیم. 

وقتی خودمون ب خودمون خیانت میکنیم نه تنها همسر که تمام جهان ب ما خیانت میکنن.‌ 

خودمون رو نادیده میگیریم و خودمون رو ارزش مند نمیدونیم. 

فکر نکنید از غرور و تکبر حرف میزنماا. حرفم شناخت و باور خودمونه ! 

باور کنیم که زیباییم. باور کنیم ک خوش اندامیم . باور کنیم ک لایق و شایسته دوست داشته شدن هستیم. 

ما قطره ای از ذات خداوندیم. ما ریحانه خلقتیم .

زمانی که اینو باور کنیم و بپذیریم ، جهان هم ما رو در جایگاه حقیقیمون قرار میده. عزت و احتراممون بیشتر میشه.

برای خدا با ارزش زندگی کنیم تا همه دنیا برامون ارزش قائل بشن.‌

کاش میشد حضورا برات دست بزنم 👏👏👏👏👏  افرین بهت . بهت تبریک میگم . به درس بزرگی پی بردی .& ...

من همه حرفاتو قبول دارم

یه مثال کوچیک میزنم

ابروهای من خیلی کم پشته اما خودم واقعا دوسشون دارم

شوهرم یمدت گیرداده بود برو تاتوکن منم از تاتو متنفرم گفتم من خوشم نمیاد گفت تو هیچوقت مطابق میل من خودتو تغییر نمیدی گفت همه میدونن ابروی پرپشت قشنگه گفتم آره قبول دارم ابرو ی پرپشت قشنگه اما من ابروهامو همینجوری دوس دارم چون به چهرم میاد خدارو هم خیلی بخاطرشون شکر میکنم اونم بیخیال که شد هیچ گاهی اوقات هم میگه چهرت جوونتر از همسنای خودت نشون میده چون اونا ابروهاشون تاتویه اما تو طبیعی

فرزانه عزیزم خیلی از تاپیکهاتو خوندم خیلی عاقلانه پیش رفتی خانوم هر کسی میتونست همه چیزو نادیده بگی ...

سلام اولا ممنون که وقت گزاشتی تاپیکامو خوندی من واقعا از محبتتون ممنونم و حس خوبی گرفتم 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
با اون ژنه چجوری حرف زدی؟مثلا چیا گفتی

اول که بهش زنگ زدم گفتم نمیخوام دعوا کنم تو منو نمیشناختی اگرم میشناختی محبت و پیشینه ای بین ما نبوده که بخوام سرزنشت کنم و بنظرم مقصر فقط همسرمه چون اون با من ازدواج کرده بود و تعهد داشت و به هیچ وجه نمیخوام قضاوتت کنم فقط به عنوان یه زن یه هم جنس کمترین حقمه بدونم چی شده و چی بینتون گذشته و...

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته