2777
2789
عنوان

تقریبا چهارماه بعد از خیانت و تجربه من

| مشاهده متن کامل بحث + 22491 بازدید | 69 پست
کاش میشد حضورا برات دست بزنم 👏👏👏👏👏  افرین بهت . بهت تبریک میگم . به درس بزرگی پی بردی .& ...

خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم

این تاپیک رو چندماه قبل زدم و خوشحالم هنوز بازخورد میگیرم

و حال دلمو خوب میکنه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا خیانت با رابطه جنسی برا من قابل گذشت نیست نمی‌دونم فراموش کردی یا داری خودتو قربانی می‌کنی 

اما چیزی که بهش ایمان دارم اینه که هیچ کدوم از دونفر ی که خیانت میکنن عاشقانه همسرشان رو دوست ندارن و اگر مخالف جدایی میشن و می‌خوان با چنگ و دندون زندگی رو نگه دارن فقط از روی عذاب و وجدان و حرف مردمه،واقعا داستان رو خوندم پریشون شدم و گریم گرفت🥺اینکه بدونی وقتی بغل توعه ممکنه یاد رابطه قبلیش ک خیانت کرده بیوفته ادمو دیوانه میکنه

عزیزم واقعا خیانت با رابطه جنسی برا من قابل گذشت نیست نمی‌دونم فراموش کردی یا داری خودتو قربانی می‌ک ...

دقیقا میفهمم چی میگی

ایشالا هیچوقت تجربش نکنی عزیزم اینجا کامل نوشتم چرا طلاق نگرفتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5154718/چرا-طلاق-نگرفتم?postId=158261465

دقیقا میفهمم چی میگی ایشالا هیچوقت تجربش نکنی عزیزم اینجا کامل نوشتم چرا طلاق نگرفتم https://www. ...

آره عزیزم هرکس یه دردی داره منم نامزدم غرق در گذشتشه منم در عذابم هنوز با خودم کنار نیومدم جدا بشم

برو مشاوره برای خودت حتی شده تنهایی

اتفاقا خیلی ها بهم گفتن ،منتهی نمی‌خوام نامزدم بفهمه بخاطر اون دختر بهم ریختم یه بار تو بحث بهم گفت خیلی ضعیفی که راجع به اون حرف میزنی و همه چیو به اون ربط میدی 😔

اتفاقا خیلی ها بهم گفتن ،منتهی نمی‌خوام نامزدم بفهمه بخاطر اون دختر بهم ریختم یه بار تو بحث بهم گفت ...

همیشه بهترین دفاع حملست دیگه نامزدتم میدونه عزیزم

برو مشاوره اگه حساسیت الکی باشه که درمان میشی و باحال خوب زندگی میکنی اگرم نه راه حلشو پیدا پیکنی