2777
2789

شیر خشک میخوره تو بیداری گرسنش میشه دنبال میگرده بهش که میدم با ولع تمام شروع میکنع به خوردن اما بعد دو یا سه قورت اخماش میره تو هم کش و قوس میاد گریه میکنه قرمز میشه با زور من که شیشه رو تو دهنش نگه داشتم چنتاقورت دیگه میخوره ولی تو همون حالت قرمزی بعدم گریه میکنه و شیشه رو نمیمکه فقط تو دهنش نگه میداره دو ماهو یک هفتشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا رفلاکس داره. بچه های رفلاکسی از ترس بالا آوردن شیر نمیخورن  ببرش دکتر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اگه فقط شیشه میخوره بهتره شیرت رو بدوشی ودر شیشه بهش بدی ممکنه البته ممکنه مزه ی شیرت تعییر کرده باشه برای همین چن قورت که می خوره دیه تمایل به خوردن نداره

تنهای تنهای تنها
آخه اصلا بالا نمیاره

عزیزم رفلاکس پنهان شاید داره حتما ببرش دکتر وگرنه تو وزن گیری به مشکل میخوره

اگرم رفلاکس نباش کولیک شدید داره 

هرکدوم از اینا باشه دارو داره 

بچه ی منم رفلاکسی بود

اگه فقط شیشه میخوره بهتره شیرت رو بدوشی ودر شیشه بهش بدی ممکنه البته ممکنه مزه ی شیرت تعییر کرده باش ...

کلا با زور و گریه میخوره شیرمم میدوشم نمیخوره فقط تو خواب شیر میخوره

عزیزم رفلاکس پنهان شاید داره حتما ببرش دکتر وگرنه تو وزن گیری به مشکل میخوره اگرم رفلاکس نباش کولیک ...

پبش چه دکتری ببرم؟ آخه دکتر خودش میگه چیزی نیس بچه ها تا ۶ ماهگی کولیک دارن

عزیزم رفلاکس پنهان شاید داره حتما ببرش دکتر وگرنه تو وزن گیری به مشکل میخوره اگرم رفلاکس نباش کولیک ...

رفلاکس پنهان باعث میشه فقط تو خواب شیر بخوره؟

[QUOTE=151568966]نه باید خواب باشه حالت دراز کشیده نه [/QUOاحتمالا توی سه ماهگی بچه ها بازیگوش میشن یعنی کوچکترین صدایی توجهشون رو جلب میکنه اگه وزنش خوبه زیاد وسواس نداشته باش در ضمن اینکه میگی در شب کامل شیرش رو میخوره

تنهای تنهای تنها