2777
2789
عنوان

میشه ب دادم برسین؟

226 بازدید | 26 پست

سلام 

همیشه داروها رو دور از دسترس بچه هام میذارم توقفسه مخصوص دارو ها 

شوهرم دیشب سرش درد میکرد ژلوفن خورد یادش رفته بذاره سرجاش 

حالا دوقلوهام رفتن سروقت قرص دیدم یکی از قرصا افتاده رو فرش آ حالا نمیدونم خوردن نخوردن چیشده 

زنگ بزنم 115 راهنماییم میکنن ک چ خاکی تو سرم بریزم 

چون الان نمیتونم ببرمشون دکتر 

نمیدونمم کدومشون سروقت ژلوفن بوده

...

چیزی نمیشه

چند وقتشونه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول قشنگ دو و بر رو بدون استرس بگرد شاید افتاده جایی

بعدش اگه حرف میزنن آروم و مهربون ازشون بپرس کو این؟؟؟ 

اگه هم شک داری که خوردن زنگ بزن 115 راهنماییت میکنن

نور خواهی مستعد نور شو.... 

چند وقتشونه؟ ژلوفن در حد یکی مضر نیست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

چندسالشونه عزیزم

اگر کوچیکن بنظرم نتونن قورت بدن اگر مال الان ببین توی دهنش نیست یا انداخته بیرون 

ولی بازم تماس بگیری بپرسی بااورژانس خیالت راحت بشه

ان شاالله مورد خاصی نیست و درآورده از دهنش

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

دوستان اگه بچه ها دو سال به بالا باشد ژلوفن دو تاشو مهم نیست

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
10.ماه

دندون دارن؟ اگه ندارن مطمئنم باش نمیتونن قورت بدن.