2777
2789
عنوان

بدترین اتفاق روز کنکور!!!!😭😰😰

2467 بازدید | 43 پست

وووووی فردا کنکوره!!!!🥶🥶

دوستای خوشگلمممم ایا واسه خودتون یا اطرافیانتون مشکلی پیش اومده سر جلسه که زحمات یکسالتون نابود شه؟؟ مثل پاره شدن پاسخنامه یا ریختن ابمیوه و .... ؟؟؟؟ 

بگین لطفا تا تجربه بشه 🌹🌹

بووووووس 😂😍😍❤️❤️😃😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراااا انرژی منفی؟؟؟؟؟

بهترین اتفاق اینه که وقتی میگن وقت تمومه ،یه نگاه عاشقانه به برگه ات میندازی،یه نفس عمیق میکشی،میگی آخییییش تموم شد 😙😙😙😙💄

مرا عهدیست با جانان ...               نکن خواهر من ، نکن ، لایک نکن            💄نماد دختر باباست 

😐کل اطرافیام غش کردن

بعد من ریلکس میخوردم و جواب میدادم بعد ی دختره عصبانی شد گیر داده بود منو جابه جا کنن میگف خیلی ریلکسه من عصبی میشم😐

اگه میشه برای ارامش من و مادرم یه صلوات بفرستید 🌹❤
سلام خوبی هنوز دنبال ی حرفی ؟😅

سلامممممم چطوری ملکه جونم؟؟؟😃😃😃 وای اره هنوز پیگیرم 🤣🤣🤣🤣 انقد فکر کردم داره دود از کلم بلند میشه🤣😭😭

واقعا چیزی به ذهنت نمیرسه؟؟😐😰😰😰

سلامممممم چطوری ملکه جونم؟؟؟😃😃😃 وای اره هنوز پیگیرم 🤣🤣🤣🤣 انقد فکر کردم داره دود از کلم بلند م ...

مرسی خوبم 

چیکارا میکنی؟

دوباره بهت پاسخ برگ میدن این به درد نمیخوره😂😂

نمیدونم منم موندم😣😣😣😣

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

نه

فقط یکی از هم کلاسی هام وقتی نتایج اومدن برای اون کارنامه نیومده بود رفته بود سازمان سنجش شکایت کرده بود  سازمان سنجش هم پاسخبرگ رو نشونش داده بود گفته بود تو اون مربعی که بالای صفحه هست و گفتیم کسی توش چیزی ننوشته تو با خودکار خط خطیش کرده😐

خلاصه این هم کلاسی ما تا مدتی فاز غم برداشته بود و میگفت من خیلی درس خوندم و پزشکی قبول میشدم و ...

درصورتی که ما میدونیم خیلی تنبل بود و حتی پرستاری هم نمیتونست قبول بشه چه برسه به پزشکی اونم سال اول😐

الان بعد پنج سال کنکور دادن هنوز هم همون پرستاری رو قبول نشده.

میخوام بگم بیخود بلایی سر پاسخ برگتون نیارید چون کسی حرفاتون رو باور نمیکنه. اگر پاسخبرگ خط بخوره یا تقلب کردید یا خودتون  خطش زدید تا تصحیح نشه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
سلامممممم چطوری ملکه جونم؟؟؟😃😃😃 وای اره هنوز پیگیرم 🤣🤣🤣🤣 انقد فکر کردم داره دود از کلم بلند م ...

شما همونی که نخونده بودی میخواستی خانوادتو بپیچونی ؟؟؟

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹
شما همونی که نخونده بودی میخواستی خانوادتو بپیچونی ؟؟؟

بله همونم 😔😔 دنبال یه توجیه و بهانم چون اگه قبول نشم اذیت میشم حتی نمیزارن سال بعد کنکور بدم 

خیلیم عذاب وجدان دارم 😔😔