2777
2789
عنوان

بدترین اتفاق روز کنکور!!!!😭😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 43 پست
نه بابا الان اینطور گفتن که بترسی و درس بخونی و فکر سال بعد نباشی. نمیخواد دلیل بیاری بذار کارنامت ...

دقیقا قبول دارم حرفتونو منم مهمون امروز و فردام تو سایت 

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا الان اینطور گفتن که بترسی و درس بخونی و فکر سال بعد نباشی. نمیخواد دلیل بیاری بذار کارنامت ...

باور کنین من فقط بخاطر این مشکلم عضو نی نی سایت شدم 😔😔

نه بحث غر زدن نیست 😢😢 بهم میگن فریبمون دادی دروغ گفتی که اماده ای 😔😔 خدا شاهده نتونستم بخونم نه اهل رفیق بازیم نه شیطنت نه هیچی 

پدرمو میشناسم واسه ترسوندنم نگفته بگه یه کاریو میکنم میکنه 

خودمم خیلی ناراحتم همش غصه میخورم 

اون بهانه ای که گفتم قابل باور نیست؟؟ 

بابای من خودش میره کارناممو نگاه میکنه😭😭

منم میترسم ببینه ولی چون سرش شلوغه اازم میپرس فقط ابن اولبن دروغیه که میخوام بگم بهشون😔 خیلی ناراحتم ولی به خاطر آینده خودمو واونا چاره ای ندارم امیدوارم ی روزی ببخشن منو

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
منم خیلی ناراحتم خیلی😔😔

دیگه کاری که شده تقصیر خودمونه  من یروز براشون جبران میکنم 

راستی چن سالته من ۲۰

عزیزم واسه فیزیوتراپی زیاد خوندی؟حدود رتبت چقد بود؟

والا سه سال پشت کنکور بودم که دندان قبول بشم نشد. یعنی زیاد تلاش نکردم . نزدیک ۳۰۰۰ شدم. همون سال دوم هم میتونستم فیزیوتراپی قبول بشم ولی موندم که دندان بیارم.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
باور کنین من فقط بخاطر این مشکلم عضو نی نی سایت شدم 😔😔 نه بحث غر زدن نیست 😢😢 بهم میگن فریبمون د ...

نمیدونم میتونی اونجور هم بگی. ولی کسی به زور نمیفرستت دانشگاه مطمئن باش.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
والا سه سال پشت کنکور بودم که دندان قبول بشم نشد. یعنی زیاد تلاش نکردم . نزدیک ۳۰۰۰ شدم. همون سال دو ...

فیزیو ب درد بورسیه میخوره اره؟

اخه پزشکی دندان دارو ب درد بورسیه نمیخوره..خیلی شرایط سخت و نشدنی ای داره

فیزیو ب درد بورسیه میخوره اره؟ اخه پزشکی دندان دارو ب درد بورسیه نمیخوره..خیلی شرایط سخت و نشدنی ای ...

راستش رو بخوایی در این مورد تحقیق نکردم.

ولی با توجه به اینکه رشته پرطرفداری هست فک میکنم اگر چندتا مقاله ارائه بدی میتونی خارج کشور بورسیه بشی