2777
2789
عنوان

بدترین اتفاق روز کنکور!!!!😭😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 43 پست
مرسی خوبم  چیکارا میکنی؟ دوباره بهت پاسخ برگ میدن این به درد نمیخوره😂😂 نمیدونم منم موندم😣 ...

خوب نیستم 😭😭 وای چی بگیم!!! امروز صبح بازم گریه کردم😔😔😔 تو رو خدا یه فکری کن من هیچی به ذهنم نمیرسه 

دوست داشتم اپاندیسم بترکه😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط یکی از هم کلاسی هام وقتی نتایج اومدن برای اون کارنامه نیومده بود رفته بود سازمان سنجش شکایت ...

جدیییی؟؟؟ نه همه فکر میکنن من خییییلی امادم چون دبیرستان دانش اموز زرنگی بودم فکر نمیکنن که عمدا این کارارو کردم 😔 فقط نمیدونم چه بهانه ای بیارم 😔😔

جدیییی؟؟؟ نه همه فکر میکنن من خییییلی امادم چون دبیرستان دانش اموز زرنگی بودم فکر نمیکنن که عمدا این ...

خانوادت بعدش پیگیر نمیشن که چرا کارنامه برات نیومده؟؟؟ چون برن سازمان سنجش واقعیت رو بهشون میگه. در ضمن یه سال هم محروم میشی.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خوب نیستم 😭😭 وای چی بگیم!!! امروز صبح بازم گریه کردم😔😔😔 تو رو خدا یه فکری کن من هیچی به ذهنم نم ...

منم استرس دارم  دیروز هنر دادم انقدر رفتم دستشویی که اصلا حالم گرفته شد  شکمم درد گرفت 

‌و من به رو خودم نمیارم میرم میدم میگم بد نبود ولی بعدشو دیکه نمیدونم 😣😔😔😔

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر
خانوادت بعدش پیگیر نمیشن که چرا کارنامه برات نیومده؟؟؟ چون برن سازمان سنجش واقعیت رو بهشون میگه. در ...

نه من نمیخوام پاسخ برگمو خط خطی کنم یا دستکاریش کنم تصحیح نشه!! 

میخوام یه توجیهی بیارم چون واقعا نتونستم بخونم و همه فکر میکنن من امسال رتبه برترم!!!!! 

مثلا میخوام بگم اول همه ی گزینه ها رو تو دفترچه سوال زدم بعد اخر سر وارد پاسخ برگ کردم ولی بخاطر استرس یه گزینه رو جابجا زدم و تا اخر اشتباه رفته!! به خدا مجبورم خودمم خیلی ناراحتم اما به بهانه نیارم بعدا اذیت میشم 😔😔 بابام گفته نمیزارم کنکور بدی میفرستمت بری یعنی یه جورایی تبعید میشم 

به نظرتون این بهانه رو قبول میکنن؟؟ با توجه به اینکه همه فکر میکنن من امادم و خوب خوندم؟؟

اصلا امکان نداره کسی باور کنه

حتی یک نفر هم حرف این هم کلاسی ما رو باور نکرد. اخه ساززمان سنجش با طرف چه مشکلی میخواد داشته باشه که پاسخ برگش رو صحیح نکنه😐

نمیدونم چرا ما رو چیز فرض میکرد

من خودم سال اول قبول نشدم اخرش رفتیم فیزیوترامی خوندم😐 اونوقت اون میگفت من باید پزشکی قبول میشدم😐

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
منم استرس دارم  دیروز هنر دادم انقدر رفتم دستشویی که اصلا حالم گرفته شد  شکمم درد گرفت&nbs ...

منم به روی خودم نمیارم فردا ولی بعد که جواب اومد چی!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتی یک نفر هم حرف این هم کلاسی ما رو باور نکرد. اخه ساززمان سنجش با طرف چه مشکلی میخواد داشته باشه ک ...

دقیقا

هرجور فکرم کنی نمیشه نهایتا خانواده ایمیل میدن به سنجش یا کتبا درخواست میدن

در هر صورت ضایعس

نه من نمیخوام پاسخ برگمو خط خطی کنم یا دستکاریش کنم تصحیح نشه!!  میخوام یه توجیهی بیارم چون وا ...

نه بابا الان اینطور گفتن که بترسی و درس بخونی و فکر سال بعد نباشی.

نمیخواد دلیل بیاری بذار کارنامت رو ببینن نمیخوان که بخورنت نهایتا تا چند روز بهت غر بزنن که اونم حقته شاید باعث بشه به خودت بیایی.

در ضمن اگر میخوایی سال بعد بمونی از نی نی سایت برو عزیزم. اگر میخوایی بمونی اخرش بری زیست شناسی یا ژنتیک از دانشگاه ازاد بخونی همین امسال بری بهتره.

منم به روی خودم نمیارم فردا ولی بعد که جواب اومد چی!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

نمیدونم والا😢😢😢😓😓😓😓😭😭😭😭😭😭 من میخوام رتبمو به بابام نگم برم آزاد همزمانم برا کنکور لخونم دیگه ذهنم به چیزه دیگه ای نمیرسه

برای کشتن یک جامعه...روشی ساده به کارگیرید...بر فرهنگ آنان تمرکز کنید...ابتداکتابرا از آنها بگیرید...بعد سرشان رادرون تلویزیون فرو کنید.کارل پوپر