2777
2789

میخوام طلا بفروشم اگه الان بفروشم ضرر میکنم ممکن بالا  بره یانه

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.

دیروز ۱۰۵۳ بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا ک حتما میره تا خیلی محتاج نشدی نفروش حیفه

مثلا چند روز دیگه اخه واسه رهن خونه شدیدا لازمم 

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
تبدیل هرجیزی ب پول تو این وضعیت صرر محسوب میشه از نظر من مگر اینک بخوای خونه یا ملکی چیزی بخری

برا رهن خونه میخوام وگرنه مجبورم چند برابرش اجار بدم

منم برا رهن خونه هفته پیش فروختم

چند گرمی بود قبلا چند گرفته بودیش عزیزم

مثلا چند روز دیگه اخه واسه رهن خونه شدیدا لازمم 

نکن من واسه پیش پول فروختم‌مثل چی پشیمونم....گرمی ۳۰۰بود خریدم پارسال دقیق مرداد فروختم دادم صبخونه ...پولم بی ارزش شد طلا شد خدا تومن....الان بود ۳برابر قیمت داشت.

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
برا رهن خونه میخوام وگرنه مجبورم چند برابرش اجار بدم

ببین من سال اول برا رهن خونه ۷۰گرم طلامو فروختم  ۱۰میلیون ماه بعدش باهمون طلامیتونستم ۲۰۶ اس دی بخرم 

پشیمون میشی از من گفتن 

چون دیگ طلا نمیتونی بخری بااین قیمتا 

دلتم خوش نکن ک میاد پایین