2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم برام یه پمادی آورد نمیدونم اسمش چی بود یعنی عالی بود خیلی موثر بود ویه کاردیگه اینکه موقع دسشویی حتما اون ناحیه زخم رو باآب گرم ماساژ بده

شوهرم میگه ازاون خودکار اپلیکاتورش برای پمادش استفاده نکن 

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

شقاق چیز خیلی وحشناکیه خدا واسه هیچ کس نیاره که اگه بیاره نمی تونی بشینی

معقد تیر میکشه

درمانشو یاد ندارم وانشالله بهتر شی

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  
اسم پماد رو میشه لطفا ازش بپرسی؟

آفی تترین یاهمون تتراسایکلین 3درصد باید ازانگشتات برای استفادش کمک بگیری ازاون اپلیکاتور استفاده نکن هم داخل مقعدبزن وهم بیرونش

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
تتراسایکیلین پماد آنتی بیوتیک هست

اره دوهفته استفاده کن با آب گرم ماساژ بده ورزش هم نکن بهت قول میدم خوب میشی

عزیزم من هر سری زخم میشه دوباره خوب میشه بخدا خیلی اذیتم

من خودم سه ماه درگیرش بودم ولی همین پماد وآب گرموتند تند دسشویی میرفتم نجاتم داد من خونریزی وحشتناک داشتم ولی خداروشکرخوب شدم توهم صبوری کن خوب میشی