2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام بخرم؟

اره به نظدم سکه از طلا هم بهتره چون طلا دستمزد داره ولی سکه دستمزد نداره .من سر عقدم مامانم سه تا النگو به من‌کادو داد بابامم یه سکه به همسرم داد که ۲ ملیون گرفته بودن.اون النگوهارم دونا ای دو ملیون ولی الان رفتیم قیمت کردیم سکه ۵ ملیوت شده بود النگوهامم دونه ای ۴

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000
اره به نظدم سکه از طلا هم بهتره چون طلا دستمزد داره ولی سکه دستمزد نداره .من سر عقدم مامانم سه تا ال ...

اره درسته

سکه بخری فقط بعنوان پس انداز بلند مدت میتونی نگه داری

ولی طلا میشه ازش استفاده زینتی ام کرد.

اما همین اجرت و .. که ازش کم میکنن خب یخورده ادم رو دو دل میکننه 

هی قیمتاش تغییر میکنه لعنتی

از قیمت طلا نترس طلا هیچ وقت ارزون نمیشه چون قیمتش با قیمت نفت بالا پایین میشه الان‌گرونم بخری سال بعد ۱۰۰ در صد برنده ای.پدر شوهرم به من‌گیرداده بود طلاهاتو بفوش زمین بخر قیمت طلا میاد پایین ۱ و ۱۷ بود اونموقه گفتم نمیفروشم طلا شد یهو ۹۰۰ گفت دیدی گقتم بفروش قیمتش اومد پایین گفتم نمیفروشم بازم گرونتر میشه.الان باز شده ۱و۳۰ طلا ۱۰۰ تومن نزول میکنه بعد یهو ۲۰۰ تومن دیدی صعود کرد 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000