2777
2789
من یکم ناواردم که کجا بفرستم پیام هارو الانم که استرس دارم دست و پام یخ کرده کجا بیام که همگی راه حل ...

عزیزدلم‌ بهت حق میدم. الان شما مجبورید زمین رو بفروشید و پولشونو پس بدید؟ در مورد اینکه اینجوری قضاوتت کردن و دلت شکسته, گلم‌فقط پناه ببر به مهربونی خدا, خودش حقانیت تورو ثابت میکنه. هروقت دلت شکست رو کن سمت خدا و بسپار به خودش با اعتقاد کامل. خودش بهشون ثابت میکنه و ساکتشون میکنه

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
سلام چیشده عزیزم

دیگه عزیزم پدرم که به من تاحالا از گل نازکتر نگفته بود به خاطر مال دنیا فکر کرد که منو شوهرم سرشو کلاه گذاشتیم حالا چه جوری نمیدونم در ضمن این وسط یکی از برادرهام هم خیلی بد شوهرم و پیششون گفته بود که خوردو برده و از این حرفها و خواهرمم که هر ۶ماه یکبار میومد خونه بابام از روزی که من نمیرم یکسره اونجاست و شوهر اون هم رفته گفته که برادرم تو شاندیززمین گرفته خیلی ارزون منم میخوام برم بگیرم بعد مادرم به من زنگ زده که یا کلاه شوهرت و برداشتن یا شوهرت به تو دروغ میگه نمیدونم چه فکری با خودشون میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه عزیزم پدرم که به من تاحالا از گل نازکتر نگفته بود به خاطر مال دنیا فکر کرد که منو شوهرم سرشو کل ...

وااای امان از هیزم بیارای معرکه

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
عزیزدلم‌ بهت حق میدم. الان شما مجبورید زمین رو بفروشید و پولشونو پس بدید؟ در مورد اینکه اینجوری قضاو ...

اره فدات شم یعنی اینقدر دلم شکسته که منی که جونم براشون در میرفت اصلا دوست ندارم ببینمشون حتی باهاشون حرف بزنم واسه فروشش هم عزیز الان کلا یکماه که خریدیم ازهمون موقع که این حرفهارو زدن گذاشتیم به فروش خب به این زودی فروش نمیره هنوز قولنامه نگرفتیم میگم ۳۰ م دیگه مونده بدین که قولنامه رو بگیریم میگن اول قولنامه رو بیارین

زمینو بفروشین پولشونو بدین و خلاص... چرا برای خودتون درد سر درست میکنید؟ 

اره اگه بفروشید و پولو پس بدید بهترین کاره. البته اصلا بی احترامی نکن به پدر و مادرت چون دنیا دو روزه و ادم بعدنا پشیمون میشه ولی خیلی محترمانه بگو ما بلد نیستیم و این پولتون بدید به خواهر و برادر اونا که مورد بهتر سراغ دارن براتون بگیرن

اره فدات شم یعنی اینقدر دلم شکسته که منی که جونم براشون در میرفت اصلا دوست ندارم ببینمشون حتی باهاشو ...

ای بابا, دعاکن از خدا بخواه خودش این گره رو باز کنه. امیدوازم مشتری برسه براش همینجوری برش داره تا زوزتر پولشونو پس بدید

چرا ناراحتی

خیلی ناراحتم ازشون دیگه پامو خونشون نمیزارم همه میگفتن که این دخترت واقعا بهتون وابسته عمم همیشه میگفت اگه کسی هم باشه که بخواد جمع شون کنه تویی چون از ته دل دوستشون داشتم بعد اونا فکر کردن من میخوام سرشون و کلاه بزارم با اینکه میدونن من ادم باخدایی هستم هیچ وقت همچنین کاری و حتی با غریبه نمیکنم شماها جای من باشید عزیزترین کس زندگیتون بهت تهمت بزنه که دزدی این یعنی چی خدااا

ای بابا, دعاکن از خدا بخواه خودش این گره رو باز کنه. امیدوازم مشتری برسه براش همینجوری برش داره تا ز ...

الهی آمین تو رو خدا دعا کنید دیگه خسته شدم بخدا

وااای امان از هیزم بیارای معرکه

اره بخدا بابام یک ماه تو بیمارستان بود مشکوک به کرونا فقط یک بار خواهرم اومدم شوهرش خیلی مذهبی از اینهایی که الان خواهرم پوشیه میزنه هیچکس نمیبینش

خیلی ناراحتم ازشون دیگه پامو خونشون نمیزارم همه میگفتن که این دخترت واقعا بهتون وابسته عمم همیشه میگ ...

منم باشم اشکم درمیاد از غصه.‌حالا هم گناه سنگینی کردن که ایندوری قضاوتت کردن و حتما یه روزی متوجه میشن. امتحان خدا بوده و باختن متاسفانه. تو فقط خداپسندانه باهاشون رفتار کن و بی احترامی نکن و از خدا بخواه خوووودش درستش کنه برات. تو نیتت خیر بوده و حتما خدا باتوست. یکم صبوری کن عزیزم انشالا بزودی زود همه چی روشن میشه و میفهمن اشتباه کردن

منم باشم اشکم درمیاد از غصه.‌حالا هم گناه سنگینی کردن که ایندوری قضاوتت کردن و حتما یه روزی متوجه می ...

خیلی ممنونم که به حرفهام گوش کردین بخدا هرشب اینقدر گریه میکنم که احساس خفگی میکنم یکی از دوستای مامانم عصری منو دیده میگه چقدر خراب شدی حامله ای دیگه نتونستم جلوی اشکام و بگیرم موضوع و گفتم بعد اون بنده خدا گفت پدرو مادرت نترسیدن شوهرت با این حرفهایی که بهش زدن ولت کنه بره اخه من ازدواج دومم و شوهرم پسرخالمه و مجرد بوده بعد با خودم گفتم این غریبه داره با خودش فکر میکنه و میگه بعد چه جوری میشه بعد گفت بزار من برم با مادرت و پدرت حرف بزنم همه جا تو به دردشون خوردی حالا بیان همچین حرفی بزنن گفتم نه پدرم که مرد قران خونیه گفتم حضرت عباسی قسمم و باور نکرد دیگه نمیخوام قسم بخورم یا بخوام باورم کنن چون چند تا آشغال از خدا بی خبر دورش کردن منم سپردم بخدا خودش جای حقه

الان مشکلتون اینه که باغ نگرفتید؟

اره کلا داداشم بهش گفته این پولتون و خورده دقیق نمیدونم چه فکری میکنن فقط مبدونم که فکر میکنن شاید زمین پولش کمتر بوده ما ازش بیشتر گرفتیم

خیلی ممنونم که به حرفهام گوش کردین بخدا هرشب اینقدر گریه میکنم که احساس خفگی میکنم یکی از دوستای مام ...

عزیزم دیگه اینقدر گریه نکن‌ خدای نکرده مریض میشی. دعا بخون تا اروم بشه دلت. ماه محرم هم که از فرداست. من دعا میکنم به حق امام حسین که مشکلت حل بشه و همه چیز براشون روشن بشه. اگرم همسرت چیزی گفت و اعتراض کرد بگو اره حق با توعه و هرچی گفت تو بگو راست میگی درسته حرفت... اینجوری بهتره. انشالا درست میشه