2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگيم به هيچي نرسيدم  هيچكسو ندارم  ازدواجمم ناموفق نميدونم طلاقم بگيرم برم كدوم قبر ...

عزیزم شغلت چیه؟فدای سرت بابا مگه ادم چندبار به دنیا میاد مگه چیکارت کردن که انقدر دلت پره؟بچه داری؟

عزیزم شغلت چیه؟فدای سرت بابا مگه ادم چندبار به دنیا میاد مگه چیکارت کردن که انقدر دلت پره؟بچه داری؟

كلا فريبم دادن تو ازدواج مشكلاتم زياده 

نه بچه ندارم 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
چرا ناراحتی

میدونی عزیزدلم من خیلی رابطم با مادر و پدرم خوب بود خیلی منو دوست داشتن ومن هم خدایی از هیچ کاری که داشتن براشون دریغ نمیکردم همه چی بودم براشون تا اینکه یک زمینی رو باهم خریدیم شریک اون زمین ۱۲۰ م بود و مادرم ۹۰ م شو داد و بقیه شو شوهرم چک داده بود وسر موعد چک ها که رسید زدن زیرش و پول به حساب نریختن من موندم دوتا چک که اولی ۵۰ م بود و دومیش یک هفته بعد به مبلغ ۷۵ م من موندم و چکهابالخره هرجور بود جور کردیم هرچی داشتم و نداشتم فروختم که چک شوهرم برگشت نخوره

ازشون علتش رو پرسیدی چی گفتن؟ الان همسرت ناراحته؟

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀
چرا بیشتر توضیح بده شاید بتونیم کمکت کنیم

بقیه داستان اینه که پدرم یک گوشش سنگین بعد هی مادرم زنگ میزد که توروخدا مامان زمین و بفروشین و پول و بدین که بابات اذیتم میکنه و قرقر میکنه گفتم چرا مگه چی شده گفت بابات گفته من فکر کردم اینا رفتن باغ خربدن من زمین نمیخواستم در صورتی که بعد از پاس کردن چک اول شوهرم بردشون یک باغ و دیدن که قرار بود یک خونه دیگه داشتن اونو بفروشن باغ بگیرن بعد دبگه مادرم یک چند روز زنگ میزد جوابشو نمیدادم چون واقعا دلم شکسته بود بعد گفتم بزار زنگ میزنه جوابشو بده دیگه زدم زیر گریه که چرا ابنکارو بامن میکنید مگه میشه که بابا نفهمیده باشه که باغ یا زمین مگه به ۹۰ م خوب باغ میدن و از این حرفها مادرم که با گریه های من دلش به رحم اومده بود گوشی رو گذاشته بوده بقل گوش بابام منم فقط گریه میکرد دیگه با پدرم سلام احوالپرسی کردم و گفتم بالا حضرت عباسی ما از اول زمین گرفتیم باغی درکار نبوده بخدا شما بد متوجه شدین اما پدرم درجواب بهم گفت تو قران میخونی اون پول مال وراث قسم نخور دودره نکن منو قطع کن گوشی رو یعنی من یکماهه که خواب و خوراکم فقط گریه

بقیه داستان اینه که پدرم یک گوشش سنگین بعد هی مادرم زنگ میزد که توروخدا مامان زمین و بفروشین و پول و ...

من یکم ناواردم که کجا بفرستم پیام هارو الانم که استرس دارم دست و پام یخ کرده کجا بیام که همگی راه حل بدین بهم ممنون