2777
2789
عنوان

بیاین از یه معجزه براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 50 پست
سوره الرحمن عروس قرآن فکر کنم

نمیدونم اما شنیدم میگن یاسین قلب قرانه.عروس قران رو شاید اشتباه شنیدم. ممنون

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم من روزی یه بار، دو تا نیت داشتم این یکی رو حاجت گرفتم از آقا،نیتم رو نوشته بودم و هر ر ...

ممنون عزیزم خداروشکرحاجت رواشدی🙏عزیزم پسربزرگم سردردشده دلم خیلی ناآرومه همش جوش وغصه دعاکن مشکل ومریضیش حادنباشه وخوب بشه ممنون❤

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
خداروشکر عزیزم،منم واقعا به طرز خیلی عجیبی کارام پشت سر هم جور شد و حاجتمو داد قربون امام زمان برم

خدا اونقد مهربونه ک تا ما یه قدم برمیداریم اون واسمون صد قدم برمیداره. 

تنها میخوندی دیگه؟ یا مثلاً تو گروهی چیزی دسته جمعی میخوندین

نه عزیزم تنها،دو تا سوره میخوندم به دو تا نیت،نیتی که براش سوره یاسین ختم کردم حاجت گرفتم خداروشکر،نیتم رو نوشتم و هر روز قبل از شروع ختم از رو نیتم میخوندم،قبل و بعد سوره هم ۳ تا صلوات

سوره ی یاسین واقفا عالیه. قلب قرانه و عروس قران 

دیگه یکیشه.یا قلبشه یا عروسشه.یکیش الرحمنه عزیزم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دیگه یکیشه.یا قلبشه یا عروسشه.یکیش الرحمنه عزیزم

متشکرم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

التناس دعا دارم ازت خیلی زیاد ‌ . ممنون میشم واسه ختم بخیر شدن حاجتم دعا کنی گلم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
پس چرا من حاجت نمیگیرم😭😭😭حسودیم شد که انقدر به خدا نزدیکی استارتر لطفا برای منم دعا کن به حاجتم ب ...

قربونت برم اگه خدا صلاحت بدونه حتما حاجتتو میده عزیزم،من انقد که برام غیر ممکن بود حتی با نیت قلبی هم نمیخوندم هر شب تند تند میخوندم تمام بشه فقط،،این تایپیک رو نزدم که حتی یه نفر بخواد ناراحت بشه که حاجت نگرفته ،زدم که بگم از لطف خدا نا امید نشید،منم قبلا نیت های دیگه ای رو براشون چله گرفتم و حاجت نگرفتم ولی ناامید نشدم از لطفش تا برا این یکی حاجت گرفتم،حتما زمانش نرسیده که حاجتتو نداده عزیزم به خودش توکل کن انشالله خدا و امام زمان به دلت نظر کنن

ممنون عزیزم خداروشکرحاجت رواشدی🙏عزیزم پسربزرگم سردردشده دلم خیلی ناآرومه همش جوش وغصه دعاکن مشکل وم ...

عزیزم حتما ،انشالله لایق دعا کردن باشم و پسرتون زود خوب بشه