2777
2789
عنوان

بیاین از یه معجزه براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قابل باشم حتما عزیزم،ایشالا حاجت روا بشی به حق امام زمان

ان شاالله ان شاالله نفست حق . مرسی گلم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
عزیزم حتما ،انشالله لایق دعا کردن باشم و پسرتون زود خوب بشه

ممنون عزیزم 🙏

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
من دوبار از امام زمانم حاجت گرفتم با نيست ١٥ روز روزه گرفتن حاجتم براي خانوادم بود اما اقا حاجت خودم ...

عزیزم خدا صلاح مارو از ما بهتر میدونه،اگه به صلاحت باشه انشالله حاجتتو میده، هیچوقت از رحمتش ناامید نشو

منم میخوام شروع کنم بخونم.منم هدیه میکنم به امام زمان😍

منم این چله رو توی نی نی سایت از یکی از کابرا خوندم که حاجت گرفته بود و خیلی تعریفشو میداد منم انجامش دادم،انشالله اگه حاجت گرفتی برا منم دعا کن

منم این چله رو توی نی نی سایت از یکی از کابرا خوندم که حاجت گرفته بود و خیلی تعریفشو میداد منم انجام ...

انشالله عزیزم.میگم گلم من پریودم میتونم از فردا شروع کنم بخونم؟؟؟یا باید پاک بشم؟ 

فقط یه سوال من پریودم میتونم از فردا شب شرو ع کنم؟

مشکلی نیست عزیزم،فقط  ۴۰ روز رو حتما پشت سر هم بخون ،اگه یه روز فراموش کنی و نخونی باید دوباره از اول شوع کنی چله رو