2777
2789

ی سایتی داره تو گوگل شماره زده بعد ی کانال تو تلگرام داره تو یوتیوب با دوستاش ویدیو آموزشی میزارن و کلی چیزای دیگه ...

من ی بار تو روبیکا پیام دادم سین میزد جواب نداد 

بعد پیج اینیستا شو فالو کردم اسم و فامیلم بود ولی پروفایلم ی چیز مسخره بود قبول نکرد 

الان تو تلگرام پیام دادم سلام گفته سلام چیکار کنم احساس میکنم بازم یچیزی بگم مثل اون دفعه جواب نمی‌ده بحث طراحی لوگو و این چیزا رو بکشم وسط؟😂 مثلا بگم برای طراحی واسه ی پیج آرایشی چقدر میگیرید 

(:A__•~•__M:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اری

😂 خب بعدش چیکار کنم من ک ن پیج آرایشی دارم ن از این چیزا سر در میارم 

بگه آدرس پیجت و بده یا طرحی ک میخوای 

بعد از کجا بفهمم خودشه دوستاش نیست 

همین ایده خودت خوبه همین بگوفقط قبلش ی روزتون بخیری چیزی هم بگو😂

آخه اگه گفت آدرس پیج و بده یا طرحی ک میخوای و اینا من چیکار کنم 

من اصلا از این چیزا سر در نمیارم کلا 

چقد خودتو سبک میکنی😐

دنیا برعکس شده من جا تو مردم از خجالت پسره سین زد جوابتو نداد

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

چقد خودتو سبک میکنی😐دنیا برعکس شده من جا تو مردم از خجالت پسره سین زد جوابتو نداد

داداش پسره اصلا منو نمی‌شناخت چی میگی 😂 منم چیزی نگفتم ک همون سلام دادم همونم جواب نداد هیچی ام نداشتم رو پروفایل یا بیو 

شما اگه یک قدم بری جلو سه قدم بری عقب جذبت میشه ولی اگه نری عقب هیچ حسی براش نیس ک بخواد پیگیری کنه

متوجه نمیشم آخه الان من فقط حکم ی آدمی دارم ک طراحی لوگو میخواد اصلا منو نمی‌شناسه ک بخواد جذبم بشه  

بعدشم همسایه ایمممم میترسم بشناسه از اون سمتم برام بد بشه 

خودشم همیشه نگاه میکرد ها ولی من فرار میکردم میرفتم از جلو پنجره یا اخم کردم چندباری 

آخه اگه گفت آدرس پیج و بده یا طرحی ک میخوای و اینا من چیکار کنم من اصلا از این چیزا سر در نمیارم کلا

تحقیق کن قبلش ک چ کنی یا بگو مثلا منم گرافیک بلدم شما نیاز ب همکار ندارید یا اگ محتوای آموزشی میزاره از محتوا تعریف کن یا بگو میخوام پیشتون آموزش ببینم 

شرایطش چیه و اینا 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏