من چن مدت پیش برای یه نیت که تقریبا امکان نداشت حداقل به این زودیا بهش دست پیدا کنم چله ی سوره یاسین نذر کردم و هدیه کردم به محضر مبارک امام زمان،دو روز مونده به تموم شدن چله به حاجتم رسیدم،هر چقد بیشتر بهش فک میکنم چیزی جز معجزه نمیبینم،با نیت قلبی بخونید انشالله نتیجه میگیرید.
تنها میخوندی دیگه؟ یا مثلاً تو گروهی چیزی دسته جمعی میخوندین
نه عزیزم تنها،دو تا سوره میخوندم به دو تا نیت،نیتی که براش سوره یاسین ختم کردم حاجت گرفتم خداروشکر،نیتم رو نوشتم و هر روز قبل از شروع ختم از رو نیتم میخوندم،قبل و بعد سوره هم ۳ تا صلوات
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
پس چرا من حاجت نمیگیرم😭😭😭حسودیم شد که انقدر به خدا نزدیکی استارتر لطفا برای منم دعا کن به حاجتم ب ...
قربونت برم اگه خدا صلاحت بدونه حتما حاجتتو میده عزیزم،من انقد که برام غیر ممکن بود حتی با نیت قلبی هم نمیخوندم هر شب تند تند میخوندم تمام بشه فقط،،این تایپیک رو نزدم که حتی یه نفر بخواد ناراحت بشه که حاجت نگرفته ،زدم که بگم از لطف خدا نا امید نشید،منم قبلا نیت های دیگه ای رو براشون چله گرفتم و حاجت نگرفتم ولی ناامید نشدم از لطفش تا برا این یکی حاجت گرفتم،حتما زمانش نرسیده که حاجتتو نداده عزیزم به خودش توکل کن انشالله خدا و امام زمان به دلت نظر کنن