2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

181 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان.چندروز پیش فامیل مادرم ازشهرستان اومده بودن زنداداشم اونارودعوت کردخونشون همراه مادرم ومنو دعوت نکرد مادرمم هیچی نگفت.این درحالیه ک من همیشه اونارودعوت میکنم حالا تولدهمسرم بود وقبل اینکه من کسی رودعوت کنم مادرم داداشم اینارو دعوت کرده بود .شوهرمنم ناراحت شد میگه واسه مادرت ارزش نداریم اوناروسرخوددعوت میکنه خونه ما ولی وقتی اون مارو دعوت نکن میگه بمن چه.ازطرفی ناراحتم ازطرفی خیلی حرصم داده

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

خب با مامانت حرف بزن بگو که ناراحتی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت حق داره به مامانت بگو دیگه اينکارو نکنه البته نه از جانب شوهرت از طرف خودت

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

بهونه خوبی شد 

اصلا مهمونی کنسل 

با هم قطع ارتباط کنید تا بعد از کرونا 

!!!!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خب با مامانت حرف بزن بگو که ناراحتی

حرف زدمددیگه آخرش دعواشد فقط طرف اوناس .اونجا بود زنگ زدم اصلا نمیگه شماهم بیایید ولی خونه ما باشه زودمیگه شمابیایید

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵