2777
2789
عنوان

از آرزوهاتون بگید هر چی که بوده

179 بازدید | 27 پست

ب ارزوهاتون رسیدید؟

در تلاشید؟

نرسیدید؟

شده وقتی عمیق بهش فکر کردید منصرف شده باشید؟

حس و حالتونو بگید اگه دوست دارید تیتر وار جواب ندید 

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم

ب شوهر 

بعد شوهر نی نی 

بعد نینی نمیدونم😂

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریختمشون دور😊

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
ب شوهر  بعد شوهر نی نی  بعد نینی نمیدونم😂

بازم نی نی 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             

من خودم وقتی دوم دبیرستان بودم دوست داشتم حقوق بخونم وکیل شم

بعدها حقوق خوندم خیلی سختم بود دوران تحصیلم چون با اصرار خونوادم قبلش ازدواج کردم و مجبور شدم برم ی دانشگاه درپیت تو شهرمون

اما بعدا از وکیل شدن منصرف شدم دیدم کار روح فرسایی برای من

من روحیم جوری نیست ک بتونم ناراحتی ها رو دوام بیارم خیلی خودمو میخورم

_۰__۰_ برا پسرم دعا کنید خوب بشه. ممنونم