2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش 😐😐😐😐😐تو عصبانیت تصمیم نگیر

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

روش جلوگیریتون چی بوده؟؟سرزنش نمیکنم میترسم سر خودمم بیاد ولی خییییییلی براک تعجب اوره وقتی میفهمم تو شیردهی ناخواسته باردار میشن .یعنی هیییییچ راه موثر بذای جلوگیری نیست تو این دوران.

خدای مهربون شکرت😍

عکسشو بده ما منتظرا انرژی بگیریم لعنتی😔

خدا حکمتتو شکر‌فقط

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
سرزنشم نکنییییین حالم بده

سرزنش نمیکنم گلم 

ولی پشیمون میشی 

بیشتر فکر کن الان اون بچه جون داره گناه داره اینکارا کنی

اصلا چرا میخوای سقط کنی عزیزم؟

میشه برام یه صلوات بفرستید؟اگه فرستادید بگید من براتون بفرستم  

شوهرت چی میگه؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹