2777
2789
عنوان

بهشون بگم بره دیگه

130 بازدید | 14 پست

دخترای برادرشوهرم اومدن دارن با سیسمونی بچم بازی میکنن منم سرم تو گوشیه میترسم برای خودشون اتفاقی بیوفته البته هرچن دقیقه ی بار یه سر بهشون میزنم بذیرایی میکنم ولی خب 3 ساعتو نیمه اینجان شوهرمم کم کم میاد میخوام باش صحبت کنم یکم اگرم بفرستمشون مادرشون میگه عجب آدمه بی فرهنگی بعد کلی شوهرشو پر میکنه تا با همسرمو من دعوا کنه یا میره به مادر شوهرم میگه نمیدونم چ کنم البته اینم بگم بار اولشون نیست تقریبا هرروز اینجان چون خودشون دو طبقه بالاتر میشینن

در اتاق بچتو قفل کن  

😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حالا میگن تا دید بچه هام دارن بازی میکنن عقده ای بازی دراورد هرکاری بکنم اینا حرف در میارن

تا دید چیه بزار بگه وسایل بچتو خراب کردن پولشو میدن؟؟

چرا میراری کهنه بشن  

بندازشون بیرون بابا بچه جاری کیلو چنده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چیزای ضروری رو گرفتیم تا گرونتر نشده یه سریشم گذاشتیم بعد که جنسیت مشخص شد اگ پسر بود آبی اگ دختر بو ...

باسلامتی انشالله صحیح و سلامت دنیا بیاد بغلت ببین زیاد تو نت و امواج گوشی نباش ضرر داره برات من سر بچه اولم همش تو نت و گوشی بودم ریه بچم آب آورد مرد .....

باسلامتی انشالله صحیح و سلامت دنیا بیاد بغلت ببین زیاد تو نت و امواج گوشی نباش ضرر داره برات من سر ب ...

آخی عزیزم انشاالله دومی رو سالم و سرحال بغل بگیری 

نی نی آسمونیتم جاش خیلی امنه به امید خدا 

چشم ممنون از راهنماییت دیگه باید یه مدت گوشی رو بزارم کنار معتاد شدم