2777
2789
حالا چرا ناخواسته؟ خب بیار دیگه وقتی میخای.

اخه الان بچم دوسالشه میترسم زود باشه و پشیمون بشم از تصمیمم .ولی ناخواسته باشه میدونم خدا خواسته دلم قرص تره.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
منم یه بچه دارم.ولی خیلی دلم میخواد یکی دیگه ناخواسته بارداربشم چون یه کم سختیای بچه تادوسال سخته می ...

بچه دومم ناخواسته شد افسردگیه شدید گرفتم چون بچه اولم خیلی اذیتم میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه الان بچم دوسالشه میترسم زود باشه و پشیمون بشم از تصمیمم .ولی ناخواسته باشه میدونم خدا خواسته دلم ...

بنظر من ک بیار...بزار چند ماه بگذره ک بدنت جون بگیره بعد بیار....من انقد به شوهرم گفتم راضی نشد حالا ک دخترم ۵ سالشه انقد بهونه میگیره ک خودش فهمیده اشتباه کرده میگه دوباره بیاریم....هر چی فاصلشون کمتر باشه با هم مشغول میشن شمام بعدا میتونی به کارات برسی...

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
همه اینارو میدونستی باز حواست رو جمع نکردی سقط به این آسونی نیستا غیر قانونیه و اون شیاف سایتوتک بعد ...

حواسم بود بخشید ک اندوم بی صاحاب پاره بود بعدشم اورژانسی خوردم ولی دکترم میگفت رحمت گرمه زود اسپرم جذب میکنه 😭

حواسم بود بخشید ک اندوم بی صاحاب پاره بود بعدشم اورژانسی خوردم ولی دکترم میگفت رحمت گرمه زود اسپرم ج ...

آخی عزیزم چه بدشانسی آوردی حالا نمیشه سقط نکنی سقط هم خیلی بهت آسیب میزنه بخدا 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
حواسم بود بخشید ک اندوم بی صاحاب پاره بود بعدشم اورژانسی خوردم ولی دکترم میگفت رحمت گرمه زود اسپرم ج ...

پاره بود یا شد؟

من تا حالا ندیدم پاره بشه؟ یه زمانی آرزوم بود بشه ک ناخواسته باردار بشم😞

بنظر من ک بیار...بزار چند ماه بگذره ک بدنت جون بگیره بعد بیار....من انقد به شوهرم گفتم راضی نشد حالا ...

منم مثل شمام انقد پشیمونم زود نیاوردم

قبل عید باردار شدم که اونم قلبش ایست کرد 

میشینم غصه میخورم دخترم تنهاس

عاشقتم خدا جون  
مگه چه اتفاقی تو زایمان دومتون افتاد عزیزم؟

من ویارم خیلی سخته آب دهنم هم قورت بدم بالا میارم فشارم میرفت روی ۴و۵ طوری که فکر میکردم نفسای آخرمه دستام خشک میشد مثل چوب وقتی فشارم میرفت پایین هروز باید سرم میزدم سر زایمان دومم خونریزی شدید داشتم بدنم خیلی ضعیف شده

منم مثل شمام انقد پشیمونم زود نیاوردم قبل عید باردار شدم که اونم قلبش ایست کرد  میشینم غصه می ...

منم فروردین سقط داشتم...سونو ۸ هفتگی سالم بود.‌‌۱۲ هفته سقط شد....ولی دوست دارم نیارم چون شوهرم باید حس اون موقع منو بفهمه...الانم بیارم بدرد بچم نمیخوره چون حداقل ۶ سال فرقشونه...داره مجبورم میکنه منم اصلا آمادگیشو ندارم.