خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
اخه الان بچم دوسالشه میترسم زود باشه و پشیمون بشم از تصمیمم .ولی ناخواسته باشه میدونم خدا خواسته دلم ...
بنظر من ک بیار...بزار چند ماه بگذره ک بدنت جون بگیره بعد بیار....من انقد به شوهرم گفتم راضی نشد حالا ک دخترم ۵ سالشه انقد بهونه میگیره ک خودش فهمیده اشتباه کرده میگه دوباره بیاریم....هر چی فاصلشون کمتر باشه با هم مشغول میشن شمام بعدا میتونی به کارات برسی...
حواسم بود بخشید ک اندوم بی صاحاب پاره بود بعدشم اورژانسی خوردم ولی دکترم میگفت رحمت گرمه زود اسپرم ج ...
آخی عزیزم چه بدشانسی آوردی حالا نمیشه سقط نکنی سقط هم خیلی بهت آسیب میزنه بخدا
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
من ویارم خیلی سخته آب دهنم هم قورت بدم بالا میارم فشارم میرفت روی ۴و۵ طوری که فکر میکردم نفسای آخرمه دستام خشک میشد مثل چوب وقتی فشارم میرفت پایین هروز باید سرم میزدم سر زایمان دومم خونریزی شدید داشتم بدنم خیلی ضعیف شده