2777
2789

منم یه بچه دارم.ولی خیلی دلم میخواد یکی دیگه ناخواسته بارداربشم چون یه کم سختیای بچه تادوسال سخته میترسم بعدا پشیمون بشم ک زود بود برای دومی.ولی دوسدارم ناخواسته بشه نگهش میدارم.

نگران نباش هرچی ب صلاحته اون میشه اسی جان

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
دوتا بارداری سخت داشتم ویارم وحشتناکه بدنم بعد زایمان دومم نابود شد

ای وای چرا؟ من بعد زایمان اولم داغون شدم بعد سقط کردم...۴ ماه نشده شوهرم دوباره میگه اقدام کنیم...نمیدونم چرا بدنم برنمیگرده...اصلا جون ندارم.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پناه بر خدا انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد

من امروز بی بی چک زدم منفی بود خیلی گریه کردم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
مگه عقب انداختی؟

سر بچه اولم شیر میدادم تا ۲۱ ماه نشدم شیرو که قطع کردم پریود شدم ولی سر پسرم از ۱۳ماهگی شدم زیاد منظم نبود این ماه خیلی عقب انداختم الان چندروزه حالت تهوع دارم حاضرم هرمرضی بگیرم ولی دیگه باردار نشم

مگه چه اتفاقی تو زایمان دومتون افتاد عزیزم؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

همه اینارو میدونستی باز حواست رو جمع نکردی سقط به این آسونی نیستا غیر قانونیه و اون شیاف سایتوتک بعد از تحریم ها پیدا نمیشه اگرم بشه خیلی گرونی

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
سر بچه اولم شیر میدادم تا ۲۱ ماه نشدم شیرو که قطع کردم پریود شدم ولی سر پسرم از ۱۳ماهگی شدم زیاد منظ ...

رابطه مشکوک داشتی؟ 

حالا نگران نباش شاید سردیت کرده.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟