2777
2789
عنوان

ترشحات بعد از اقدام

27228 بازدید | 13 پست

من تا قبل از اقدام به بارداری خیلی کم تجربه ترشحات سفید رنگ داشتم،( روش جلوگیری هم استفاده از کاندوم بود)، چهار روز پیش ۲۴ ساعت بعد از مثبت شدن کیت تخمک گذاری برای بارداری اقدام کردم، از فردای اون روز تا الان ترشحات سفید رنگ زیادی دارم! به نظرتون ناشی از چه چیزی می تونه باشه؟ باقیمانده منی، بارداری و یا عفونت؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشونه ی همون تخمک گذاریه برای همینم کیتت دو خط شده

آخه من چندین ماهه که برای آشنایی با روز تخمک گذاری از کیت تخمک گذاری استفاده میکنم ولی اقدام نمی کردم، هیچ موقعی اینجور ترشحاتی نداشتم!

اینبار که اقدام کردم ترشح دارم!! اونم خیلی!!!

قبلا هم کیت هام مثبت میشد ولی بدون ترشح

آخه من چندین ماهه که برای آشنایی با روز تخمک گذاری از کیت تخمک گذاری استفاده میکنم ولی اقدام نمی کرد ...

مهم نیست عزیزم 

یه دکتری تو تلویزیون میگفت بدن آدم مدام در حال تغییره و ما نمیتونیم بگیم دقیق چه واکنشی رو چه موقع انجام میده 

پریود و بارداری برای ما خانوما تو هر دفعه ش همراه با تغییرات خاص خودشه

خیلیا مثلا بارداری اول و دومشون زمین تا آسمون فرق داره

ترشح ت اگه سفید هست و غلیظ نشون دهنده تخمک گذاریه

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
مهم نیست عزیزم  یه دکتری تو تلویزیون میگفت بدن آدم مدام در حال تغییره و ما نمیتونیم بگیم دقیق ...

تخمک گذاری خب در یک روز اتفاق می افته و احتمالا ۲۴ ساعت ترشحات سفید رنگ‌داریم نه سه روز!!

اونم روزی چند بار ! درسته؟

تخمک گذاری خب در یک روز اتفاق می افته و احتمالا ۲۴ ساعت ترشحات سفید رنگ‌داریم نه سه روز!! اونم روزی ...

عزیزم گفتم که اینا احتمالاته و واکنش های بدن در ماههای مختلف متفاوته 

من ترشح تخمک گذاریم سه روز بود

تا یک هفته مونده به موعد پریودت اقدام کنی خوبه 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
سلام ببخشید من الان همین سوالو دارم شما حامله بودید و اینکه بچتون چی بود ؟

سلام

نه اون ماهی که این تاپیک رو زدم حامله نبودم.. ماه بعدش باردار شدم که متأسفانه سقط شد..

به نظرم وقتی برای بارداری اقدام می کنیم به دلیل وجود هورمونهای موجود در آب منی ، بدن دچار تغییرات زیادی میشه.. مثل درد سینه، افزایش ترشحات، خواب آلودگی و ... که به نظرم ربطی به حاملگی نداره ولی علائمش با علائم بارداری شبیه هستن 

سلام نه اون ماهی که این تاپیک رو زدم حامله نبودم.. ماه بعدش باردار شدم که متأسفانه سقط شد.. به نظر ...

سلام خوب هستید 

عزیزم یه بنده خدایی ،به روش طبیعی پیش میرفتن

چند وقت پیش برای چند روز ترشح داشتن و کمر درد شدید 

و جدیدا هم سنگینی  و درد سینه

چون کلیه درد داشتن احتمال دادن درد کلیه باعث ترشح میشه (ترشح معمولی )

ایا امکان بارداری هست

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

سلام خوب هستید  عزیزم یه بنده خدایی ،به روش طبیعی پیش میرفتن چند وقت پیش برای چند روز ترشح دا ...

سلام ممنونم

والا چی بگم؟! من اطلاعاتی ندارم در این خصوص